PlayStation 5 vs Xbox

boreas37

Decapat
Öncelikle başlıktaki belirsizliğin sebebini söyleyeyim Xbox'ın en yenisi hangisi bilmiyorum. Soruyu sorma amacım ise Xbox mı yoksa PlayStation mu almanın daha avantajlı olduğunu sormak. PlayStation Plus ve Xbox Game Pass arasından hangisi daha iyi, Türkiye şartlarında hangi konsol tercih edilmeli? Genel olarak sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim.

Hocam sizi bilmem ama ben PS ile geldim PS ile giderim.

Bence PS. Enis K. nin bununla alakalı videosu vardı;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisi zaten bir oyun canavarı, fikrini önemsemek lazım diye düşünüyorum

Tercih meselesi hocam. Ps4 konsolundaki exclusive oyunları oynamamışsanız Ps5 derim ama abonelik tarafında Xbox daha güçlü.

2 yıllık video o hocam. O zaman Xbox'ın Activasion firmasını alacağına dair haber bile yoktu. O zamanla şimdiyi karşılaştırmak çok manasız olur.

PlayStation 5 ve Xbox, her ikisi de son derece güçlü oyun konsollarıdır ve oyun oynamayı sevenler arasında popülerdir. PlayStation 5, Sony tarafından geliştirilmiştir ve Xbox ise Microsoft tarafından geliştirilmiştir. Bu nedenle, hangi konsolun sizin için daha iyi olduğu, kişisel tercihlerinize ve oyunlara olan ilginize bağlıdır.

PlayStation 5, 4K çözünürlükte oyun oynamak için özel olarak tasarlanmış bir konsoldur ve yüksek hızlı SSD'si sayesinde hızlı yükleme süreleri sunar. Ayrıca, Sony'nin popüler oyun serileri olan Uncharted, The Last of Us ve God of War gibi özel oyunlarla da birlikte gelir.

Xbox ise güçlü bir donanıma sahiptir ve Microsoft'un özel oyunları olan Halo ve Forza gibi popüler oyunlarla birlikte gelir. Xbox Game Pass aboneliği ile 100'den fazla oyun oynayabilirsiniz ve Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, önceki nesil Xbox oyunlarını da oynamanıza olanak tanır.

Hangi konsolun sizin için daha iyi olduğuna karar vermek için, konsolun özelliklerini, oyunlarını ve fiyatlarını karşılaştırmanız ve hangisinin sizin için en uygun olduğuna karar vermeniz gerekir.

Xbox'un en güçlü modeli Series X, yani grafik vs açısından bayağı iyi bir konsol ama ben olsam PS5 tercih ederdim, oyun kütüphanesi vs daha tatmin edici. Tabii Türkiye'de yaşıyoruz oyunlar için bütçe ayıramazsanız burada Xbox Game Pass sayesinde ön plana çıkar ama PS5 alabilecek birinin oyun için parayı düşünmemesi lazım.

Tercih meselesi hocam. Ps4 konsolundaki exclusive oyunları oynamamışsanız Ps5 derim ama abonelik tarafında Xbox daha güçlü.
PS Plus ile ilgiki hangi oyunlar var diye bakarken bazılarına PS4 yazdığını gördüm hocam, bunları PS5'te oynamıyor muyuz?

2 yıllık video o hocam. O zaman Xbox'ın activasion firmasını alacağına dair haber bile yoktu. O zamanla şimdiyi karşılaştırmak çok manasız olur.

Evet hocam o konuda haklısınız ama bence daha yaygın ve bana kalırsa daha güzel oyunlara ev sahipliği yaptığından PS.

Hocam PS5'te o kadar pahalı değil be, yurtdışından alınca 12-13k oluyor. ki zaten burada da 15k civarı.

Oynarsınız fakat Ps4 optimisazyonu ile.
O nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…