PlayStation 5 vs Xbox

Ne aradığınıza bağlı, bende Xbox Series S var, game pass aboneliği için aldım ama PS5 özel oyunları fersah fersah önde, hatta kağıt üstünde Xbox Series X daha güçlü olmasına rağmen, her oyunda PS5 daha iyi. Maddi olarak sorun değilse PS5 ve PC ile devam etmeniz mantıklı. Oyunlara da bir göz atmanız lazım, Game Pass kütüphanesinde verilen oyunlar size uyarsa çok güzel bir tercih olabilir Xbox Series S/X

Evet hocam o konuda haklısınız ama bence daha yaygın ve bana kalırsa daha güzel oyunlara ev sahipliği yaptığından PS.
Ps maalesef yeni nesile sönük bir başlangıç yaptı. Neredeyse şuana kadar tanıtılan veya çıkış yapan hiç bir oyun heyecan yaratmadı. Benim merak ettiğim bir tek Wolverine oyunu var o kadar.

Xbox a bulaşmayın bile, pişmanlıktır üstelik bilgisayarınız varsa aklınızdan bile geçirmeyin derim çünkü tüm oyunlarını zaten bilgisayarda oynayabilirsiniz. Bence Playstation 5 alın gayet mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
Yukarıda belirttiğim gibi Sony Ps4'de çok iyi bir dönem yaşadı fakat yeni nesilde exclusive dönemini falan yavaştan bitiriyor. Çıkacak yeni nesil oyunlarda pek bir heyecan yaratmıyor. Eğer eski nesil oyunları oynamışsanız Xbox tercih etmenizi öneririm.

KOTOR Remake yarın çıkacak deseler PS5 alırdım. Ben de şu an yurtdışındayım PS5 almayı planlıyorum. PS Plus kütüphanesi de oldukça tatmin edici duruyor, yalan yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı