PlayStation 5'e Bluetooth kulaklık nasıl bağlanır?

Allah allah bana mı garezin sony 1000xm3, plantronics backbeat sense ve senheiser momentum true wireles3, thaotronics kulaklıkları yani dört farklı cihazı denedim olmadı. 🤔
Belki de Sony kaldırmıştır Bluetooth desteğini çünkü arkadaşım alalı bayağı oldu kulaklığı. Yani günümüzde kaldırılmış olabilir kesin bilgi değil benim ki. :)

Hocam Creative'in USB'li bir BT alıcısı var. Bununla çalıştığını söylüyor insanlar.
Creative BT-W4 diye aratırsanız Amazon USA'de var.
Creative BT-W3 modeli evet amazon da 540 TL hem bence bu ihtiyacım için pahalı hem de yorumlarda aldım kullanıyorum ve çok memnunum gibi bir yoruma denk gelemedim. Al dene olmadı geri gönder yapmayım dedim. En kötü indirim yakalarsam alıp denemek lazım sanırım.

Creative BT-W3 modeli evet amazon da 540 TL hem bence bu ihtiyacım için pahalı hem de yorumlarda aldım kullanıyorum ve çok memnunum gibi bir yoruma denk gelemedim. Al dene olmadı geri gönder yapmayım dedim. En kötü indirim yakalarsam alıp denemek lazım sanırım.
W4'ün açıklamasında PS5 diye Creative Labs kendi söylemiş diye söyledim hocam. Belki W3'de çalışır araştırmak lazım. İndirim kovalayın en iyisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı