Daha fazla
Merhaba. Bilgisayarda GoodbyeDPI kullanarak erişim engellerini aşabiliyorsanız bunu PS5 için de yapabilirsiniz.
drive.google.com
Yani; PS5 - Router, Router - PS5 trafiği yerine PS5 - Router - PC, PC - Router - PS5 şeklinde trafik akışı olacak.
Dosyayı virustotale attım şunlar şunlar uyarı verdi, indirdim antivirüsüm uyarı verdi şeklinde bana yazmamanızı rica ediyorum arkadaşlar. Dosyada GoodbyeDPI, ByeDPI, go-pcap2socks, dnscrypt-proxy gibi açık kaynak ve yıllardır kullanılan araçlar var. Antivirüsler bazen bunlara “potansiyel tehdit” der çünkü sistem trafiğine müdahale ediyorlar, bu da bazı programların hoşuna gitmez uyarı verir. Uyarı verenlerden biri GoodbyeDPI içindeki WinDivert.sys diğeri dnscrypt-proxy, ikisi de bilinen uygulamalar. Yani virüs yok, ama güvenmiyorsanız kullanmayın, başka yöntem bulursanız onu kullanabilirsiniz.
Rehberin videosu:
- Bilgisayar ve PlayStation aynı ağda olsun.
- Aşağıdaki dosyayı indirin.
goodbyedpi-ps5.zip
drive.google.com
- Zaten GoodbyeDPI kullanıyorsanız GoodbyeDPI'ı aktif edin. Daha önce kullanmadıysanız klasörün içindeki GoodbyeDPI klasöründen sizin için çalışan cmd dosyasını deneyerek bulun ve çalıştırın. Bilgisayarda roblox.com açmaya çalışın ve girebildiğinizden emin olduktan sonra diğer adımlara geçin. GoodbyeDPI ile ilgili ayrıntılı bilgi için şu konuya bakın.
- Klasördeki npcap programını kurun.
- Klasördeki ciadpi uygulamasını çalıştırın.
- Klasördeki go-pcap2socks uygulamasını çalıştırın.
- Klasördeki dnscrypt-proxy klasörünün içinden dnscrypt-proxy uygulamasını çalıştırın.
- Yerel IP Adresim.bat dosyasını çalıştırın ve IP adresinizi aklınızda tutun.
- PS5'in ağ ayarlarına girin ve şu şekilde ayarlayın.
- IP adresi: 172.24.2.x
- Ağ maskesi: 255.255.0.0
- Ağ geçidi: 172.24.2.1
- DNS: Yerel IP adresinizi yazın.
Yani; PS5 - Router, Router - PS5 trafiği yerine PS5 - Router - PC, PC - Router - PS5 şeklinde trafik akışı olacak.
Dosyayı virustotale attım şunlar şunlar uyarı verdi, indirdim antivirüsüm uyarı verdi şeklinde bana yazmamanızı rica ediyorum arkadaşlar. Dosyada GoodbyeDPI, ByeDPI, go-pcap2socks, dnscrypt-proxy gibi açık kaynak ve yıllardır kullanılan araçlar var. Antivirüsler bazen bunlara “potansiyel tehdit” der çünkü sistem trafiğine müdahale ediyorlar, bu da bazı programların hoşuna gitmez uyarı verir. Uyarı verenlerden biri GoodbyeDPI içindeki WinDivert.sys diğeri dnscrypt-proxy, ikisi de bilinen uygulamalar. Yani virüs yok, ama güvenmiyorsanız kullanmayın, başka yöntem bulursanız onu kullanabilirsiniz.
Rehberin videosu:
Son düzenleyen: Moderatör: