PlayStation 5'ten 4'e geçilir mi?

pezasd

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda Aktif olarak bir PlayStation 5 sahibiyim. Maddi sıkıntılar nedeniyle satıp 6-6.5 civarına Slim kasa almayı düşünüyorum. Oynadığım fazla oyun yok, sadece FIFA tarzı futbol oyunları oynuyorum. PlayStation 4 Slim kac sene daha dayanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Aktif olarak bir PlayStation 5 sahibiyim. Maddi sıkıntılar nedeniyle satıp 6-6.5 civarına Slim kasa almayı düşünüyorum. Oynadığım fazla oyun yok, sadece FIFA tarzı futbol oyunları oynuyorum. PlayStation 4 Slim kac sene daha dayanır?
2-3 sene daha götürür. Alınır.

Tavsiye etmem, arada güzel bir performans farkı var. FIFA tarzı oyunlar oynuyorsanız cihazınıza en yeni oyunu alın ve yıllarca oynayın, FIFA oyunları ölmez. İlla geçeceğim diyorsanız yeni FIFA oyunları 1 veya 2 yıl daha çıkacaktır.

AAA oyun çıkmaz deniyor ama çıkmaz denen bazı yapımlar çıktı, max 4 yıl kadar zorlayıp kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı