PlayStation almak mantıklı mı?

Grande Eyemen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yıllardır PC kullanıcısıyım ama çocukluktan beri bir PS hayalim var. Bundan dolayı PS5 Slim almayı düşünüyorum fakat oyunlar konusunda kafamda soru işareti var. PS Plus ile gelecek oyunlar yeterli mi? PS Plus Deluxe yıllık yaklaşık 3000 TL değer mi? Ayrıca "Al ya da alma şu yüzden" diyebileceğiniz önerilere de açığım. Bu arada, yurt dışından alacağım cihaz çift kol + PS5 Slim 14-15k gibi bir fiyata geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bana göre PC daha iyi ama bizde şu an PS4 var kuzenle ara sıra oynuyoruz ama daha çok PSdeki oyunları PC de oynuyoruz daha rahat oluyor ama bana göre çok istiyorsan bir tane al eğlenceli oluyor ne kadar iyi bir bilgisayarım olsa bile ilk PS4 aldığım zaman çok eğlenceli oynamıştım 13-14 saat falan oynamıştım bence al güzel oluyor.

Merhaba, yıllardır PC kullanıcısıyım ama çocukluktan beri bir PS hayalim var. Bundan dolayı PS5 Slim almayı düşünüyorum fakat oyunlar konusunda kafamda soru işareti var. PS Plus ile gelecek oyunlar yeterli mi? PS Plus Deluxe yıllık yaklaşık 3000 TL değer mi? Ayrıca "al ya da alma şu yüzden" diyebileceğiniz önerilere de açığım. Bu arada, yurt dışından alacağım cihaz çift kol + PS5 Slim 14-15k gibi bir fiyata geliyor.

Şu an için PS oyunları acayip pahalı illede o tadı slmak istiyorsan sadece kol alıp düzgün bir emulator kurup ekranı TV'ye yansıtabilirsin

Not: PC m yok eskiden vardı şimdi emeki oldu.

Merhaba, yıllardır PC kullanıcısıyım ama çocukluktan beri bir PS hayalim var. Bundan dolayı PS5 Slim almayı düşünüyorum fakat oyunlar konusunda kafamda soru işareti var. PS Plus ile gelecek oyunlar yeterli mi? PS Plus Deluxe yıllık yaklaşık 3000 TL değer mi? Ayrıca "Al ya da alma şu yüzden" diyebileceğiniz önerilere de açığım. Bu arada, yurt dışından alacağım cihaz çift kol + PS5 Slim 14-15k gibi bir fiyata geliyor.

Halihazırda PC'n varken mantıksız(sisteminin yeterli olduğunu ve oyunlarının da olduğunu düşünüyorum) çünkü PS5 ne yapıyorsa sen de onu yapabilirsin. Ama madem PS hayalin var, al gitsin.

Mantıklı bence. PS5 özel oyunları uyarlanabilir tetikler gibi özellikler sayesinde PS5'te çok iyi bir deneyim yaşatıyor. İnanın ki PC'ye konsol bağlamak ile PS5'ten oynamak arasında büyük bir fark var. Çok sıkılırsanız satarsınız.

PS4'üm var, kenarda duruyor, kollarını PC'de oyun oynamak için kullanıyorum. Yani eskiden 180-240 liraya alırdım 1 yıllık plus, atardım çantaya bir yere gideceğim zaman götürürdüm. Şimdi alsan PS5 20k paraya, yıllık 3k para Plus'a vermek çok mantıksız geliyor bana. Oyun sahip olmak için oyunu almak istesen onlar da dünya para. Bir de en sevmediğim, online oyun oynamak için yine bu Plus'a bağımlı olmak. Hatta aklımda olan, elimdeki PS4'ü de bi ara satıp, 2 DS5 alıp PC'de kullanmak. Zaten PC'yi Steam Link ile TV'ye yansıtabiliyorum. Aynı deneyimi yaşatıyor bana PC.

1-Fiyatı gayet makul o parada o şekilde oyun deneyimi sunacak bir PC yok. Bu sebepten almalısın.
2-Hayalinmiş, bence bu madde tek başına bile yeterli alman için.
3-Eğer Sony özel oyunlarını oynamadıysanız PS Plus aldığınızda zaten neredeyse çıkan tüm özel oyunlar mevcut. O kütüphane size en az 1 sene oyun arattırmaz. 1 oyun parası 3K şu an o sebepten PS Plus parasına da değer bir oyun parasına yüzlerce oyuna sahip oluyorsun. Aylık verilen oyunların birçoğu bence kötü ama aylık oyunları için PS Plus alınmaz zaten kütüphanesi için alınır. O yüzden değer diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı