PlayStation almak mantıklı mı?

RTX herhangi bir kart alınca tüm oyunları Ultra da oynanma düşüncesi var. RTX **60, RTX **50 serileri hep giriş segmente hitap etmiştir ayar yapmadan Ultra grafikte stabil performans için en az **70 Ti, **70 Ti üstü veya dengi AMD kartlara yönelmek lazım. Örnek vermem gerekirse 1.5 yok önce RX 6800 XT 16 GB aldım ve 1.5 yıl boyunca çoğu AAA oyunda performans kismadan oyunlarımı oynayabildim.

Aslında en üst değil benim derdim onu bırak bir kenara ben optimize etmeye çalışıyorum oluyor şu an her oyunda demek istediğini anladım katılıyorum da ama şu var ki benim isyanım Fortnite'ta olan aşırı drop ondan dolayı oda oyundan dolayı sanırım.

Şöyle söyleyeyim, Türkiye'de konsol almak pek mantıklı değil çünkü masaüstü PC'ler hemen hemen aynı fiyata daha iyi performans sunabiliyor bunun sebebi de konsollardaki ekstra vergiler fakat ben PC ile uğraşamam TV'me bağlarım yattığım yerden oynarım diyorsan alınabilir, uzun süre Türkiye'de bilcom playstation ile satışlar için anlaşması yokken PlayStation satışı halen olduğu için ithalatçı garantili PS5'ler var bir sürü satışta daha ucuza, eğer ki güvenilir e-ticaret sitelerinden bu konsollardan alırsanız garantide en ufak sıkıntı yaşamazsınız ve daha ucuza gelir ek olarak da eğer ki ben yatarak oynarım diyorsanız fakat oyunları almak bana fazla gelir diyorsanız PS5 yerine Xbox'da alabilirsiniz malum Game Pass diye bir nimet var ve çok uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı