PlayStation almak mantıklı mı?

Bir önemi yok sonuçta çıkacak. Döneminde bile PS3'teki GTA 5'e bakınca kimsenın ağzı sulanmadı. 2 sene sonra bilgisayarda oynayanlar çok daha iyi bir deneyim yaşadı.
Dostum yasin kac bilmiyorum ama oyunla uzaktan yakindan ilgisi olan herkesin agzi gayet de sulandi.

Ha iyi oyun esittir grafik diye dusunuyorsan bir sey diyemem.

Dostum yasin kac bilmiyorum ama oyunla uzaktan yakindan ilgisi olan herkesin agzi gayet de sulandi.

Ha iyi oyun esittir grafik diye dusunuyorsan bir sey diyemem.
Aynı oyunu kötü grafikler ve düşük fps ile oynamak istemiyorum dostum. Pc'ye gelmesini beklerim 1440p medium ayarlarda 30fps oynayacağıma 4K'da high ayarlarda dlss quality ve frame geni açar 90fps civarı oynarım acelem yok.

bu istegin anlasilabilir bir istek ve saygi duyarim.

Ama yok o oyuna kimsenin agzi sulanmadi, bunda iyi deneyim yasadi falan gibi iddaalarda bulunma guzel kardesim

Şu an için PS oyunları acayip pahalı illede o tadı slmak istiyorsan sadece kol alıp düzgün bir emulator kurup ekranı TV'ye yansıtabilirsin.

Not: PC m yok eskiden vardı şimdi emeki oldu.

Çok da pahalı hatta bazen daha ucuz oluyor (Steam'in dolar kurundan sonra)

RTX herhangi bir kart alınca tüm oyunları Ultra da oynanma düşüncesi var. RTX **60, RTX **50 serileri hep giriş segmente hitap etmiştir ayar yapmadan Ultra grafikte stabil performans için en az **70 Ti, **70 Ti üstü veya dengi AMD kartlara yönelmek lazım. Örnek vermem gerekirse 1.5 yok önce RX 6800 XT 16 GB aldım ve 1.5 yıl boyunca çoğu AAA oyunda performans kismadan oyunlarımı oynayabildim.

Bence PS5 fiyatına göre iyi 4K'da akıcı oynatabilecek bilgisayar o fiyata bulacaksan helal olsun 1-2 sene sonra modası geçiyor PS4'ü alalı 9 seneyi geçmiştir hala akıcı oyun oynatıyor 9yıl böyle oyun oynatacak bir şey bilmiyorum not: Çoğunlukla oyun oynayacaksan PS5 , yoksa PC daha mantıklı.

Ps5'in gta VI ile savunulmasına da anlam veremiyorum açın Wukongu nasıl oynattığına bakın bugünün oyununda cihaz acı çekiyor gta 6'da nasıl bir performans bekliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. ps5 pro parasına 4070 superli kasa alınabiliyordu 4070 Super 1440p çözünürlükte wukongu cinematic ayarlarda oynatırken ps5 pro da wukongda acı çekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…