PlayStation hesabına giriş yapılamıyor

Malik Peker

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, dün bir an PS4 de hesap otomatik çıkış yaptı ve giriş yaparken şifre yanlış diyor şifre unuttum dedim Gmail'i yazdım ve bir kere mesaj attı SS koydum bakarsınız bunu verdi ve böyle gönderdi, sonra bir daha denetim PS4'den telefondan ve bilgisayarden gene Gmail atmadı. PS4 de sıkıntı yok çünkü başka hesap denetim giriş yapiyor tek benim hesaba öyle hata veriyor, yardımcı olursanız çok iyi olur.
mfiv9u6.png

e-posta adresini değiştirdin mi ?
sen değiştirmediysen biri değiştirmiş ilk iki linke tıkla orda de yapman gerektiği yazıyor
biri olmaya bilir
değiştirmediysen 0212 391 0401 bunu ara sony müşteri hizmetleri konuş çözerler ama hafta sonu kapalılar

Son düzenleme:
E-posta adresini değiştirdin mi?
Sen değiştirmediysen biri değiştirmiş ilk iki linke tıkla orada de yapman gerektiği yazıyor.
Biri olmayabilir.
Değiştirmediysen 0212 391 0401 bunu ara Sony müşteri hizmetleri konuş çözerler ama hafta sonu kapalılar.

E-posta adresi değiştirmedim.
Kimse girmedi hesapa başka biri değiştirse bana mail gelirdi,
Zaden bir kere mail attı daha atmadı fotosu var zaden yukarıda.

şimdi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izle numara aradım dediya o şu numara 0212 391 0401 sonra hesap çalındı de sana sorular sorcaklar gerçek sahibi sorulara göre sen isen hesabını verirler ama soruları doğru cevapla (örnek:kredi kartı bilgileri gizlilik bilgileri vb.)
neyce konuşcaklarını bilmiyorum
kardeşim kurtarırsan 2 aşamalı doğrulamayı açmanı öneririm allah yardımcın olsun
videoyu atlama atlarsan anlamayabilirsin

Son düzenleme:
E-posta adresini değiştirdin mi?
Sen değiştirmediysen biri değiştirmiş ilk iki linke tıkla orada de yapman gerektiği yazıyor.
Biri olmayabilir.
Değiştirmediysen 0212 391 0401 bunu ara Sony müşteri hizmetleri konuş çözerler ama hafta sonu kapalılar.

Kanka vallaha adamsın içim rahatladı biraz <3 <3<3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı