PlayStation için TLOU2 mi Spider-Man 2 mi?

Thaoe

Centipat
Daha fazla  
TLOU2 indirimde 1000 TL Spider-Man 2 ise 1200 TL civarı bir fiyata sahip. İki oyunun da ilk oyunlarını oynadım. TLOU'nun ilk oyunu hikaye olarak müthişti. Spider-Man de güzeldi fakat oyun bence bir yerden sonra tekrara biniyor. Yüksek ihtimalle TLOU2 alacağım. Sizin fikirleriniz nelerdir?Oyunları oynayanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TLOU2 indirimde 1000 TL Spider-Man 2 ise 1200 TL civarı bir fiyata sahip. İki oyunun da ilk oyunlarını oynadım. TLOU'nun ilk oyunu hikaye olarak müthişti. Spider-Man'de güzeldi fakat oyun bence bir yerden sonra tekrara biniyor. Yüksek ihtimalle TLOU2 alacağım. Sizin fikirleriniz nelerdir? Oyunları oynayanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Tabii ki de TLOU 2

TLOU2 indirimde 1000 TL Spider-Man 2 ise 1200 TL civarı bir fiyata sahip. İki oyunun da ilk oyunlarını oynadım. TLOU'nun ilk oyunu hikaye olarak müthişti. Spider-Man'de güzeldi fakat oyun bence bir yerden sonra tekrara biniyor. Yüksek ihtimalle TLOU2 alacağım. Sizin fikirleriniz nelerdir? Oyunları oynayanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

TLOU.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı