PlayStation kapatılan karta iade yaptı

shyzeq

Kilopat
Neredeyse 1 hafta önce PlayStation üzerinden aldığım bir oyunu iade etmiştim fakat iade ettikleri kart benim 1 ay önce kapattırdığım hesaba bağlı bir kart, iadeyi de göremiyorum fakat PlayStation tarafından iade yapıldığına dair mail geldi. Ne yapmalıyım? (işbankasını kullanıyorum)

İade tutarı bankanın provizyon bölümünde bekletiliyor sanırım, para tam olarak hesabınıza geçemediği için. Banka ile iletişime geçin.

Anladım, PS destek üzerinden mail atın veya arayın anlatın durumu o zaman.
PS desteği aradım ve iadenin fazla 21 günü bulabileceğini söylediler, kendileri bu durumda herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. İşbankasında zaten iadeye dair bir işlem gözükmüyormuş, neyse bekleyelim bakalım şimdilik olmadı tekrar arayacağız.

Son düzenleme:
PS desteği aradım ve iadenin fazla 21 günü bulabileceğini söylediler, kendileri herhangi bu durumda herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. İşbankasında zaten iadeye dair bir işlem gözükmüyormuş, neyse bekleyelim bakalım şimdilik olmadı tekrar arayacağız.

Aynen doğrudur. PS iade işlemini 21 günü bulabileceğini diyor yani beklemelisiniz. Daha sonra ise birkaç gün ise bankanıza iadesini yapılmasını bekleyeceksiniz. Çünkü bankanın sistemine düşmesi birkaç günü buluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı