PlayStation koleksiyonu yapmak mantıklı mı?

Astro Yusuf

Centipat
Makaleler
1
Merhaba PlayStation 5'im var bir de PlayStation VR2 1 konsol 1 VR var PlayStation koleksiyonu yapamayı düşündüm. Para biriktirip mantıklı mıdır? Herkesin dediği gibi geleceğe odaklanmak mı? Bence koleksiyon da çok güzelken en mantıklısı karar veremediğim için böyle konu açtım. YouTube'da birileri öyle yaptığı için sordum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence pek mantıklı değil eski elindekilerle koleksiyon yapabilirsin fakat bence gereksiz vr gözlük koleksiyonu ama bu bana göre hocam sana göre değişir

Bence pek mantıklı değil eski elindekilerle koleksiyon yapabilirsin fakat bence gereksiz vr gözlük koleksiyonu ama bu bana göre hocam sana göre değişir
Bende zaten tercihe bağlı diyeceğinizi çok yüksek ihtimalle tahmin ediyordum karar veremediğim için açtım konuyu daha güçlü yanıt verseniz daha iyi olur geleceği düşünmek mi eskileri de alıp koleksiyon yapmak mı bence?

Bende zaten tercihe bağlı diyeceğinizi çok yüksek ihtimalle tahmin ediyordum karar veremediğim için açtım konuyu daha güçlü yanıt verseniz daha iyi olur geleceği düşünmek mi eskileri de alıp koleksiyon yapmak mı bence?
Koleksiyon gereksiz be reis kimse Playstation koleksiyonum var diyince OHA demeyecek sana.

Amaç ne burada o önemli. Hobi içinse yapılır niye yapılmasın hobi sonuçta adı üstünde.
Yok hobi değil, ben bunları toplarım ilerde para eder antika diye satarım falan diyorsan yapılmaz.

Ben küçükken magnum dondurmaları çok seviyodum onların paketlerini itina ile bozmadan açarak öyle saklıyordum 😂 kimisi boncuk koleksiyonu yapar misket yapar oyuncak araba yapar istediğini yaparsın yani.

Merhaba PlayStation 5 im var Bir de PlayStation VR2 1 Konsol 1 VR Var PlayStation Koleksiyonu yapamayı düşündüm para biriktirip mantıklımıdır herkesin dediği gibi geleceğe odaklanmak mı bence koleksiyon da çok güzelken en mantıklısı karar veremediğim için böyle konu açtım Youtube da birileri öyle yaptığı için sordum?
VR2'yi satıp tüm PS1,2,3 serisini dizebilirsin. Hiçbir işe yarayan cihaz değil. Tozlanmasın alet alıcısı olursa sat derim. Koleksiyon genel anlamda mantıklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı