Sorunu tam anlayamadım. Bunları halen yapabiliyorsunuz. Dualshock 4'ü PC üzerinde kullanıyorum. Gamepad kullanılmadığı zaman kablosu bağlı ise (şarjı dolduğu zaman) yanıp sönüyor.
Sorunu tam anlayamadım. Bunları halen yapabiliyorsunuz. DualShock 4'ü PC üzerinde kullanıyorum. Gamepad kullanılmadığı zaman kablosu bağlı ise (şarjı dolduğu zaman) yanıp sönüyor.
Anladım ama şarjı mevcut ve bilgisayarımda bağlanacak Bluetooth aygıtı mevcut değil geçen gün her zamanki gibi USB'ye bağlı bir şekilde oynuyordum fakat şu an kullanamıyorum ve sarı ışığı yanıp sönüyor bir süre sonra hiç ışık çıkmıyor.
Anladım ama şarjı mevcut ve bilgisayarımda bağlanacak Bluetooth aygıtı mevcut değil geçen gün her zamanki gibi USB'ye bağlı bir şekilde oynuyordum fakat şu an kullanamıyorum ve sarı ışığı yanıp sönüyor bir süre sonra hiç ışık çıkmıyor.
Arkasındaki reset yerinden kürdan yardımıyla reset atın. Sonra hem bilgisayardan kablo yardımı ile hem de telefondan bluetooth ile bağlamayı tekrardan deneyin. Bilgi sahibi olmamakla beraber anakart kaynaklı bir sorun da olabilir.
Arkasındaki reset yerinden kürdan yardımıyla reset atın. Sonra hem bilgisayardan kablo yardımı ile hem de telefondan Bluetooth ile bağlamayı tekrardan deneyin. Bilgi sahibi olmamakla beraber anakart kaynaklı bir sorun da olabilir.
Telefonda gözükmüyorsa alacağınız aygıtta da gözükmez diye düşünüyorum. Kullandığınız kabloda veya Dualshock 4'ün şarj girişinde bir sıkıntı olabilir mi?