PlayStation kolu sarı ışık yanıp sönüyor

Telefonda gözükmüyorsa alacağınız aygıtta da gözükmez diye düşünüyorum. Kullandığınız kabloda veya Dualshock 4'ün şarj girişinde bir sıkıntı olabilir mi?
sanmıyorum çünkü kablo değiştirdim

sanmıyorum çünkü kablo değiştirdim
Share ve ps tuşuna basılı tuttuktan sonra Bluetooth aygıtlarında gözükmüyorsa büyük ihtimalle anakart kaynaklı bir arıza hocam.

Share ve PS tuşuna basılı tuttuktan sonra Bluetooth aygıtlarında gözükmüyorsa büyük ihtimalle anakart kaynaklı bir arıza hocam.

Genelde DualShock'larda bu tarz anakart arıza durumu olur mu?

Genelde DualShock'larda bu tarz anakart arıza durumu olur mu?
Bilgim yok hocam. Fakat 2.el ilanlarında aynı sorunu yaşayan insanları gördüğümü söyleyebilirim. Kaç yıllıktı gamepad?

Bilgim yok hocam. Fakat 2.el ilanlarında aynı sorunu yaşayan insanları gördüğümü söyleyebilirim. Kaç yıllıktı gamepad?

1 ama sürekli kullanmadım toplasak nereden baksan 50-70 arasında kullanmışımdır saat aralıkları 1, 5-2, 5 saat arasında.

1 ama sürekli kullanmadım toplasak nereden baksan 50-70 arasında kullanmışımdır saat aralıkları 1, 5-2, 5 saat arasında.
Garantisi varsa göndermenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…