Reliant Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #11 fdman dedi: Telefonda gözükmüyorsa alacağınız aygıtta da gözükmez diye düşünüyorum. Kullandığınız kabloda veya Dualshock 4'ün şarj girişinde bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... sanmıyorum çünkü kablo değiştirdim
fdman dedi: Telefonda gözükmüyorsa alacağınız aygıtta da gözükmez diye düşünüyorum. Kullandığınız kabloda veya Dualshock 4'ün şarj girişinde bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... sanmıyorum çünkü kablo değiştirdim
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #12 Reliant dedi: sanmıyorum çünkü kablo değiştirdim Genişletmek için tıkla... Share ve ps tuşuna basılı tuttuktan sonra Bluetooth aygıtlarında gözükmüyorsa büyük ihtimalle anakart kaynaklı bir arıza hocam.
Reliant dedi: sanmıyorum çünkü kablo değiştirdim Genişletmek için tıkla... Share ve ps tuşuna basılı tuttuktan sonra Bluetooth aygıtlarında gözükmüyorsa büyük ihtimalle anakart kaynaklı bir arıza hocam.
Reliant Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #13 fdman dedi: Share ve PS tuşuna basılı tuttuktan sonra Bluetooth aygıtlarında gözükmüyorsa büyük ihtimalle anakart kaynaklı bir arıza hocam. Genişletmek için tıkla... Genelde DualShock'larda bu tarz anakart arıza durumu olur mu?
fdman dedi: Share ve PS tuşuna basılı tuttuktan sonra Bluetooth aygıtlarında gözükmüyorsa büyük ihtimalle anakart kaynaklı bir arıza hocam. Genişletmek için tıkla... Genelde DualShock'larda bu tarz anakart arıza durumu olur mu?
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #14 Reliant dedi: Genelde DualShock'larda bu tarz anakart arıza durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam. Fakat 2.el ilanlarında aynı sorunu yaşayan insanları gördüğümü söyleyebilirim. Kaç yıllıktı gamepad?
Reliant dedi: Genelde DualShock'larda bu tarz anakart arıza durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam. Fakat 2.el ilanlarında aynı sorunu yaşayan insanları gördüğümü söyleyebilirim. Kaç yıllıktı gamepad?
Reliant Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #15 fdman dedi: Bilgim yok hocam. Fakat 2.el ilanlarında aynı sorunu yaşayan insanları gördüğümü söyleyebilirim. Kaç yıllıktı gamepad? Genişletmek için tıkla... 1 ama sürekli kullanmadım toplasak nereden baksan 50-70 arasında kullanmışımdır saat aralıkları 1, 5-2, 5 saat arasında.
fdman dedi: Bilgim yok hocam. Fakat 2.el ilanlarında aynı sorunu yaşayan insanları gördüğümü söyleyebilirim. Kaç yıllıktı gamepad? Genişletmek için tıkla... 1 ama sürekli kullanmadım toplasak nereden baksan 50-70 arasında kullanmışımdır saat aralıkları 1, 5-2, 5 saat arasında.
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #16 Reliant dedi: 1 ama sürekli kullanmadım toplasak nereden baksan 50-70 arasında kullanmışımdır saat aralıkları 1, 5-2, 5 saat arasında. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa göndermenizi tavsiye ederim.
Reliant dedi: 1 ama sürekli kullanmadım toplasak nereden baksan 50-70 arasında kullanmışımdır saat aralıkları 1, 5-2, 5 saat arasında. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa göndermenizi tavsiye ederim.