PlayStation mı yoksa Xbox Controller mı alınmalı?

Hocam hangi kontrolcüye hakimseniz, elinizde daha çok oturuyorsa onu almalısınız kalite veya kullanış açısından ikisi içinde tartışacak bir durum yok. Ben örnek olursak PlayStation ile büyüdüm Xbox kontrolcüsü elime aldığımda rahat edemiyorum. Hatta DS4 o kadar uzun süre kullandım ki DualSense aldım hala DS4 kolumu bırakamıyorum hatta vatandan tekrar sipariş ettim :).

Bilgisayar için alıyorsan Xbox oyunlar için daha uyumlu ve oyunlarda hep Xbox tuşları gösteriliyor.
DS4 de Steam dışında başka bi uygulamadan oyun oynamak için DS4 Windows indirmen gerek.

Hocam hangi kontrolcüye hakimseniz, elinizde daha çok oturuyorsa onu almalısınız kalite veya kullanış açısından ikisi içinde tartışacak bir durum yok. Ben örnek olursak PlayStation ile büyüdüm Xbox kontrolcüsü elime aldığımda rahat edemiyorum. Hatta DS4 o kadar uzun süre kullandım ki DualSense aldım hala DS4 kolumu bırakamıyorum hatta vatandan tekrar sipariş ettim :).
Bende DS4 geçtim PC'de 1 ay oldu. Xbox 360 kontrolcüden sonra biraz zorladı ama alışınca hepsi güzel. Düzgün çalışsın yeter. 😁

Xbox 9. Nesil Gamepad alabilirsiniz. Bütçe problemi yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı