Playstation mu Xbox mı ?

Playstation mu Xbox mı

• Oy verenlerin toplamı
    18
Sony, Türkiye'de Microsoft'dan daha iyi servis yapısına sahip konsol konusunda. DualShock 4'e hiç bir kumanda yetişemez. Güncel haberleri okursan zaten Ps4'ün Xbox'dan yarı yarıya daha hızlı olduğunu görürsün.

Sony, Türkiye'de Microsoft'dan daha iyi servis yapısına sahip konsol konusunda. DualShock 4'e hiç bir kumanda yetişemez. Güncel haberleri okursan zaten Ps4'ün Xbox'dan yarı yarıya daha hızlı olduğunu görürsün.
DS4'ü gözün kapalı övmen Sony fanboyu olduğunu gösterir. Arkadaşım ben ikisinide denedim diyorum. En az 2'şer saat oynadım ikisiylede farklı günlerde. Beni DS4 daha çok yordu. Ve DS4'ün uç kısımlarında ısınmalar başlamıştı.

Ne alakası var? Ds4'un kendimce hepsinden iyi olduğunu söylüyorum şahsi fikrim bu. Sanki biz Xbox'u denemedik. Sonuçta kol için konsol alınmadığına gore uzatmaya gerek yok.

Evet şimdi diyorum ; Touch Screenli Ds4'ün yanına hiçbir kol yetişemez. Konu zaten bu değil neyin peşindesiniz? Alıcak arkadaş kararını versin. Fanboyluk olmasın diye kötüyü övücek değiliz.

Beyler multiplayer konusunda Xbox'un daha iyi olduğunu duymuştum(360 zamanında)
Halen daha geçerli midir?

Bi de, konsol salonlarında geçirdiğim zamalardan yola çıkarak diyebilir ki Xbox'un kontrol kumandası daha rahatdı.

Maalesef arkadaşımın PS4 oyunları sadece FIFA ve PES idi. Ve onlardada ben kullanamadım ki eğer bunlarla uyumlumu bilmiyorum. Ama sadece bu oyunları oynayacak ve Skype gibi uygulamaları kullanacak ise bence Xbox daha mantıklı olur. Sadece oyun ise bence de Ps4.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı