Playstation mu Xbox mı ?

Playstation mu Xbox mı

• Oy verenlerin toplamı
    18
Benim ikisini de deneme şansım oldu. Kontrol kumandası olarak Xbox daha rahat. Ama PS4'ünde 1080 olması var. Ama bence Xbox One.

Sony, Türkiye'de Microsoft'dan daha iyi servis yapısına sahip konsol konusunda. DualShock 4'e hiç bir kumanda yetişemez. Güncel haberleri okursan zaten Ps4'ün Xbox'dan yarı yarıya daha hızlı olduğunu görürsün.

DS4'ü gözün kapalı övmen Sony fanboyu olduğunu gösterir. Arkadaşım ben ikisinide denedim diyorum. En az 2'şer saat oynadım ikisiylede farklı günlerde. Beni DS4 daha çok yordu. Ve DS4'ün uç kısımlarında ısınmalar başlamıştı.

Ne alakası var? Ds4'un kendimce hepsinden iyi olduğunu söylüyorum şahsi fikrim bu. Sanki biz Xbox'u denemedik. Sonuçta kol için konsol alınmadığına gore uzatmaya gerek yok.

Sen orada DS4'e hiçbir kol yetişemez yazdın. Eğer ''Bana göre en iyi kol DS4. Hiç kimse yetişemez ona.'' desen daha açık olabilirdin.

Evet şimdi diyorum ; Touch Screenli Ds4'ün yanına hiçbir kol yetişemez. Konu zaten bu değil neyin peşindesiniz? Alıcak arkadaş kararını versin. Fanboyluk olmasın diye kötüyü övücek değiliz.

Touch Screen hangi oyunlarda aktif olarak kullanabiliyor ?
Gta 5, bf4, tomb raider aklınıza ne gelirse. Watch dogs'la tam entegreli. Şuanda en iyi oyunlarda mevcut zaten. Galiba tam deneme şansınız olmadı.

Beyler multiplayer konusunda Xbox'un daha iyi olduğunu duymuştum(360 zamanında)
Halen daha geçerli midir?

Bi de, konsol salonlarında geçirdiğim zamalardan yola çıkarak diyebilir ki Xbox'un kontrol kumandası daha rahatdı.

Maalesef arkadaşımın PS4 oyunları sadece FIFA ve PES idi. Ve onlardada ben kullanamadım ki eğer bunlarla uyumlumu bilmiyorum. Ama sadece bu oyunları oynayacak ve Skype gibi uygulamaları kullanacak ise bence Xbox daha mantıklı olur. Sadece oyun ise bence de Ps4.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…