O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2015 #21 Xerjoff dedi: Evet şimdi diyorum ; Touch Screenli Ds4'ün yanına hiçbir kol yetişemez. Konu zaten bu değil neyin peşindesiniz? Alıcak arkadaş kararını versin. Fanboyluk olmasın diye kötüyü övücek değiliz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar da fanboyluk olmasa gerek.
Xerjoff dedi: Evet şimdi diyorum ; Touch Screenli Ds4'ün yanına hiçbir kol yetişemez. Konu zaten bu değil neyin peşindesiniz? Alıcak arkadaş kararını versin. Fanboyluk olmasın diye kötüyü övücek değiliz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar da fanboyluk olmasa gerek.
Eakgul Megapat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2015 #22 Playstation 4 al çünkü tasarım boyut ver satış oranları olarak da playstation daha iyi xbox one dan daha iyi ps 4 tavsiye ederim. Ama ben kinect ile oynamak istiyorum diyorsan xbox daha iyi.
Playstation 4 al çünkü tasarım boyut ver satış oranları olarak da playstation daha iyi xbox one dan daha iyi ps 4 tavsiye ederim. Ama ben kinect ile oynamak istiyorum diyorsan xbox daha iyi.