PlayStation mu Xbox mı?

Ama siz ilk Xbox'tan Xbox 360'a kadar olan kısımda ne oynayacaksınız?

Gears of War mesela harika bir seri. Mesela RDR1 çok ucuz şu anda geriye uyumluluk sayesinde. Birçok oyun çok daha ucuz oluyor bu özellik sayesinde çünkü birçok eski oyunun Xbox 360 sürümleri oluyor ve daha iyisi bunlar 60/120 FPS çalışıyor.

Biliyorum o özellikleri çok iyi genel anlamda ona lafımız yok ben konu sahibi arkadaşa sordum hani oyun oynamak kişisel bir zevk ya o bakımdan

Tabii ki de PS

İmkan varsa en güzeli PC.
Haklı bu arada. Herhangi bir platformun oyununa bağlı kalmıyorsun. Xbox App, Steam, key siteleri, Epic gibi bir sürü oyun alma yolu var ve malum yollar da var. Emülatörler sayesinde geriye uyumluluk derdiniz de yok.

PS5 tabii ki daha iyi fakat oyunlara ayıracak bütçeniz çok yok ise Xbox alın. Yakın bir arkadaşımda Xbox Series S var evde takılırken getiriyordu ve konsol tost makinesı gibi ısınıyordu. Bir de kontrolcüsü normal DualShock'a göre bana çok ters geliyor.

Bence daha ergonomik DualSense göre ben 5 saat DualSense'de parmaklarımı hissedemiyorum.

Bence kesinlikle Xbox. Ancak Xbox'ın hangi konsolunu alacağınıza bağlı. Series S veya X alırsanız da ne tür oyunlar sevdiğinize ve neler oynamak istediğinize bağlı. Ancak bir konsolda 1-2 oyun oynamak istiyorsunuz diye arada kalmayın bence. Onları oynamazsanız ölmezsiniz.

Bence daha ergonomik DualSense göre ben 5 saat DualSense'de parmaklarımı hissedemiyorum.

Daha önce hiç kullanmadığım bir tasarımdı. Logitech'in F710 modelli kontrolcüsü ile oynuyordum şu an evde yatıyor. Genel olarak konsoldan oyun oynamak bana kötü geliyor.

Xbox isterse ters takla atsın, amuda kalksın, ben yine de PS5 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…