Playstation Network Plus Nedir?

Iste onu diyordum yani 1 yil sonea hesabinizdan cekilir diyor aciklamada.
Hocam kredi kartı ile almak zorunda değilsiniz zaten kod olarak ta satılıyor dersen ki kredi kartı ile alıcam profil sayfasında yenileme yapılsınmı yapılmasınmı diye soruyor zaten kabul etmessin olur biter.

Evet doğrudur hocam üyelik olmadan online oyun oynayamassın 30,60,90 gün olarak üyelik satın alabilirsin üyelik satın aldığında her ay 3 tane ücretsiz oyun veriyor diğer oyunlardada %50 gibi indirimlerden yararlana biliyorsun. Güncel üyelik ücretleri hakkında bilgim yok internetten bakabilirsin.

Düzeltme yapalım. 1 ay, 3 ay ve 12 ay ödeme seçenekleri mevcut. Yıllık alırsanız 180 TL gibi bir şeydi 3 ay önce, aylık iki oyun ücretsiz veriyor ve oyunları çevrimiçi oynayabiliyorsunuz. Yıllık almanızı tavsiye ederim.

Ucretli oyunlarda cok oyunculu oynamak icin gerekli. Yillik 180 lira. Her ay 2 tane beles oyun veriyor. Ozel indirimlerde sagliyor.

Benim gibi single player, hikaye, Story mode sevenler için oldukça gereksiz.

Sende benim gibi düşünüyorsan, önemli olan hikaye moduysa 180 liraya oyun alırsın, yok ben MP akarım dersen o senin bileceğin iş. PSN+ olmadan da oynayabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı