PlayStation oyunlarınızı yazın

1080p FHD bir televizyona tak PS4'le tek farkı çimenler yok bir de arabalar az onun dışında çok fark yok.
Grafikler güzel aslında, sadece çözünürlük düşük. Bu arada 1080p görüntü almaya çalışırsam patlar büyük ihtimalle :). Ömrünün sonuna yaklaşıyor sanırım.
 
Benim oyunlarım:
  • GTA 5
  • Uncharted nathan drake Collection.
  • Uncharted 4
  • Uncharted kayıp miras.
  • The Last of Us Remastered.
  • Rachet and clank.
  • Horizon Zero Dawn.
Siz de oyunlarınızı paylaşabilirsiniz, oyun önerisi yaparız.

Benimkiler:
•Tlou Remastered.
•Tlou part2 dijital Deluxe sürümü.
•God of war.
•God of war3 Remastered.
•Mortal combat XL.
Ps4 pro cihazım
 
Sekiro GOTY.
Spider-Man GOTY.
Immortal fenxy rising.
Read Dead redemption 2
FIFA 19-20
Days Gone.
Horizon Zero Dawn.
Until dawn.
God of War.
Last of Us.
Last of Us part2.
Until dawn.
İnfamous first light.
İnfamous second son.
Uncharted nathan drake Collection.
Uncharted 4
Ghost of Tsushima.
Death Stranding.
Ufc 3
NFS Payback.
Final Fantasy XV.
Gran trismo.
NBA 2K20.
Ratchet clank.
The last Guardian.
The order 1886.
Hitman.
BF1 - 5
Bloodborne.
Detroit Become Human.
For Honor.
Heavy Rain.
Mortal Kombat X
Nioh.
Sniper Elite 4
SW squadrons.
Crew 2
Witcher 3

Bu oyunların fiyatı>elon musk.
Bu aralar pek PS'ye bakmıyorum. Masaüstünde uygunsa oynarım. Fiyatı ne genel olarak oynu özetlerseniz sevinirim. Tam bir Witcher 3, RDR2 hayranıyımdır.
Uncharted Nathan Drake Collection ps 3’e çıkan oyunların remastered hali 1-2-3 3 oyun toplam 30 saat sürüyor 144 TL ama indirimlerde 72 TL’ye düşüyor PS Plus’ı varsa 57 TL’ye düştüğü olmuştu.Uncharted 4’te aynı şekilde 144 TL 72 TL’ye düşüyor 15 saat falan sürüyor ve şuan indirimde.Uncharted Kayıp Miras Uncharted 4’ün ayrı oynanabilen dlc’si 7-8 saat sürüyor ana hikayeden bağımsız ben zamanında indirimde 60 TL’ye almıştım oyunun fiyatı 180 TL şuan indirimde 90 TL.The Last of Us ile yapımcıları aynı ama the last of us gibi karanlık bir seri değil tüm oyunları türkçe dublajlı bol aksiyonlu komik bir seri.Ana karakterimiz Nathan Drake ile her oyunda hazine avına çıkıyoruz.Asıl serinin olayı yan karakterlerli diyebilirim Sully,Chloe,Sam vs.Maddi açıdan sıkıntı yaratmayacaksa oyun fiyatları malum kesinlikle bak derim.
 
Son düzenleme:
Bu oyunların fiyatı>elon musk.

Uncharted nathan drake Collection PS 3'e çıkan oyunların Remastered hali 1-2-3 3 oyun toplam 30 saat sürüyor 144 TL ama indirimlerde 72 TL'ye düşüyor PS Plus'ı varsa 57 TL'ye düştüğü olmuştu. Uncharted 4'te aynı şekilde 144 TL 72 TL'ye düşüyor 15 saat falan sürüyor ve şu an indirimde. Uncharted kayıp miras Uncharted 4'ün ayrı oynanabilen DLC'si 7-8 saat sürüyor ana hikayeden bağımsız ben zamanında indirimde 60 TL'ye almıştım oyunun fiyatı 180 TL şu an indirimde 90 TL. The Last of Us ile yapımcıları aynı ama The Last of Us gibi karanlık bir seri değil tüm oyunları Türkçe dublajlı bol aksiyonlu komik bir seri. Ana karakterimiz nathan drake ile her oyunda hazine avına çıkıyoruz. Asıl serinin olayı yan karakterlerli diyebilirim sully, chloe, sam vs. Maddi açıdan sıkıntı yaratmayacaksa oyun fiyatları malum kesinlikle bak derim.

Just Cause Tomb Raider birleşimi kafası herhalde. Steam'de var mı peki.
 

Geri
Yukarı