K kgntrmn Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 PlayStation Plus almaya çalıştığımda bir hata oluştu diyor. PS cüzdanına para atmaya çalıştığımda da başka hata veriyor.
PlayStation Plus almaya çalıştığımda bir hata oluştu diyor. PS cüzdanına para atmaya çalıştığımda da başka hata veriyor.
solbek Zeptopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 42 6 Aralık 2024 #2 Konumlarınız aynı değil mi ayrıca verdiği hataların isimlerini de yazar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS K kgntrmn Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 @kgntrmn solbek dedi: Konumlarınız aynı değil mi ayrıca verdiği hataların isimlerini de yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bölge türkiyeyken ben Arnavutluk'ta yaşıyorum hata da siparişi bizi işlerken bir hatayla karşılaştık. Artı 0 Eksi
@kgntrmn solbek dedi: Konumlarınız aynı değil mi ayrıca verdiği hataların isimlerini de yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bölge türkiyeyken ben Arnavutluk'ta yaşıyorum hata da siparişi bizi işlerken bir hatayla karşılaştık.