PlayStation Playstation plus sistemi nasıl çalışıyor?

Mahmutdx

Picopat
Daha fazla  
Yeni PS5 aldım, sayılır 2 ay oldu ama bir türlü bu Plus sisteminin çalışma prensibini anlayamadım. Mesela Ghost of Tsushima var ama Horizon Zero Dawn yok. Veya God of War Ragnarök var ama Spider-Man 1 bile yok...

Bunları hangi mantık çerçevesinde kararlaştırıyorlar?

Şu an bir bütçe ayırıp ucuz bulduğum oyunları alacağım, mesela:

Sekiro 200 TL
COD oyunları 80 TL

Bu Ghost of Tsushima, Uncharted vs. de ucuz... Acaba bunların da Plus sisteminden çıkma ihtimali var mı? Satın almak mantıklı mı? Yarın zam gelip sistemden çıkarılabilir mi diye düşünüyorum... Siz PS fanatiği arkadaşlarım bir yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony kendi oyunlarını bir çıkartıyor bir ekliyor. Bir mantığı varsa da ben bilmiyorum. Yarın öbür gün saydığınız oyunlar da çıkabilir, gördüğünüz anda indirip bitirmek en mantıklısı bence.

Yeni PS5 aldım, sayılır 2 ay oldu ama bir türlü bu Plus sisteminin çalışma prensibini anlayamadım. Mesela Ghost of Tsushima var ama Horizon Zero Dawn yok. Veya God of War Ragnarök var ama Spider-Man 1 bile yok...

Bunları hangi mantık çerçevesinde kararlaştırıyorlar?

Şu an bir bütçe ayırıp ucuz bulduğum oyunları alacağım, mesela:

Sekiro 200 TL
COD oyunları 80 TL

Bu Ghost of Tsushima, Uncharted vs. de ucuz... Acaba bunların da Plus sisteminden çıkma ihtimali var mı? Satın almak mantıklı mı? Yarın zam gelip sistemden çıkarılabilir mi diye düşünüyorum... Siz PS fanatiği arkadaşlarım bir yardım ederseniz sevinirim.
Oyun kataloğu bölümünde ücretsiz oynayabileceğin yüzlerce popüler oyun var. Bu oyunların sahibi olmuyorsun ama bu oyunları istediğin gibi oynayabiliyorsun.

Aylık oyunlar bölümündeki oyunları ise kütüphanene eklemelisin. Bunu yaparsan bu oyunların sahibi oluyorsun.

Eğer onay verirseniz mantıklı derseniz liste şöyle,

3 cod oyunu 250tl
Witcher 3 full paket 200tl
Spider man 1 + miles moralles = 300tl
Uncharted 4 = 190tl
Uncharted 1+2+3 = 350tl
Sekiro 200tl
Ghost of Tsushima 350tl
Bloodborn goty 600tl
Elden ring 900tl
Last of us a baktim o çok pahali...

"Ben bu oyunu daha sonra tekrar tekrar oynarım" dediğiniz oyunları satın alabilirsiniz diğerlerini PS Plus ile oynayıp geçin derim. Mesela Elden Ring, Bloodborne, Witcher 3 vs. tekrar tekrar oynanabilir oyunlar.

Sony kendi oyunlarını bir çıkartıyor bir ekliyor. Bir mantığı varsa da ben bilmiyorum. Yarın öbür gün saydığınız oyunlar da çıkabilir, gördüğünüz anda indirip bitirmek en mantıklısı bence.

HOcam öyle bir zaman yok ki. Şimdi Hogwarts Legacy oynayacağım sonra Prince of Persia düşünüyorum. Elimde de bir sürü oyun var.

ABonelikte 3. Parti oyunları halledeceğim Hogwarts gibi bunlar hizli gidebilir ama diğer ana PS oyunlari konusunda kararsizim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı