PlayStation şarj istasyonu bilgisayara bağlanıp DualSense 5 şarj edilebilir mi?

mehmet x

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Ben PC oyuncusuyum ve ilk defa bir oyun kolu alacağım tercihim DualSense 5. ama bu cihazın şarj edilmesi ile ilgili aklımda birkaç soru var.
Öncelikle PlayStation şarj istasyonu cihazını bilgisayarıma bağlayıp DualSense'i şarj edebilir miyim? Eğer edemiyorsam da çok pahalı olmayacak şekilde bir adaptör önerebilir misiniz? Bu konu hakkında net bilgiler edinemedim çok karşıt fikirler var o yüzden 1. ağızdan sormak istedim. Cevap veren ve yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden.

Neden hocam? PC'de FC26 oynamak için DualSense almayı düşünüyorum.

Çok daha uyguna çok daha iyi seçenekler var çünkü. Arkadaşım 3 ayda bir yeni DualSense alıyor sürekli stick drift yaptığı için. Amerika’da olduğundan koymuyordur da burada ciddi para sonuçta.

Neden hocam? PC'de FC26 oynamak için DualSense almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar şunu bir öğrenelim ve çevremize de öğretelim. 1. olarak Dualsense Microsoft'un oyun kumandaları için olan X-input protokolünü kullanmıyor. Dolayısıyla çoğu oyunda uyum sorunlarıyla karşılaşıyorsunuz. 2. olarak da 2025 yılında halen ısrarlar hall effect joysticklere geçmedikleri için sticklerin drift yapma ihtimali %99. Ayrıca fiyat olarak da çoğu 3. parti gamepade göre pahalı. Tercih edilebilir bir tarafı yok. Malzeme kalitesi olarak ona yakın ve ondan daha iyi bir çok seçenek var.

Çok daha uyguna çok daha iyi seçenekler var çünkü. Arkadaşım 3 ayda bir yeni DualSense alıyor sürekli stick drift yaptığı için. Amerika’da olduğundan koymuyordur da burada ciddi para sonuçta.
Valla herkes PC için Xbox kolu daha iyi oluyor diyor ama hep PS kolu kullandım alışkanlığı değiştirmek istemiyorum açıkçası. Ama öneriye açığım

Çok daha uyguna çok daha iyi seçenekler var çünkü. Arkadaşım 3 ayda bir yeni DualSense alıyor sürekli stick drift yaptığı için. Amerika'da olduğundan koymuyordur da burada ciddi para sonuçta.

Arkadaşlar şunu bir öğrenelim ve çevremize de öğretelim. 1. olarak DualSense Microsoft'un oyun kumandaları için olan X-input protokolünü kullanmıyor. Dolayısıyla çoğu oyunda uyum sorunlarıyla karşılaşıyorsunuz. 2. olarak da 2025 yılında halen ısrarlar Hall effect joysticklere geçmedikleri için sticklerin drift yapma ihtimali %99. ayrıca fiyat olarak da çoğu 3. parti gamepade göre pahalı. Tercih edilebilir bir tarafı yok. Malzeme kalitesi olarak ona yakın ve ondan daha iyi birçok seçenek var.

Öneri yapar mısınız? Bütçe 4000.

Valla herkes PC için Xbox kolu daha iyi oluyor diyor ama hep PS kolu kullandım alışkanlığı değiştirmek istemiyorum açıkçası. Ama öneriye açığım
Hepimiz annemizin karnından dualsense ile doğmadık sevgili kardeşim :) aralarındaki tek fark sticklerin yeri. 5 cm lik bir farka alışmanız 2 gün sürmüyor.

Bütçeniz ne kadar?
Hocam sende :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı