PlayStation Store zamları devam ediyor, Atomic Heart 2200TL oldu

Hocam istediğimiz kadar diyelim, zaten Türkiye'den gelebilecek herhangi bir miktard paranın Rockstar Games'in umurunda olacağını düşünmüyorum. Rockstar Games'in dünyanın en fazla satan oyunlar listesinde 5 (belki daha fazla emin değilim) oyunu var. Bunlardan biri de 2. sırada. Evet Türkiye büyük nüfuslu bir ülke fakat ülkede hâla korsan oyun çok yaygın. İnsanlar bırakın 1000-2000 TL'yi, 100TL'yi bile RDR2'ye çok görüp korsan oynadılar. Yani ülkede 1000TL de olsa 2000TL de olsa bu oyun aşağı yukarı aynı miktarda satılır. Ve özel fiyatlndırma olmadığı için alacaklrın yarısı vazgeçse bile Rockstar aradaki fiyat farkının 2 kat olmsından aynı parayı kazanacak. Ayrıca Türkiye Rockstar Games için muhtemelen hiç umursammayan alt sınıf bir ülke konumunda.

Atomic Heart 2200 TL edecek oyun değil. Oyun taş çatlasın, 10-15 saat arasında sürüyor. 10-15 saat arası süren bir oyuna neden 2200 TL verelim ki?

Atomic Heart 2200 TL edecek oyun değil. Oyun taş çatlasın, 10-15 saat arasında sürüyor. 10-15 saat arası süren bir oyuna neden 2200 TL verelim ki?
Oynanış süresinin az olmasının yanında çok iyi bir oyun da olduğu söylenemez. Steam üzerinde şu an da 461,34₺‘lik fiyat etiketiyle satılıyor. Bu fiyat dahi bu oyuna fazla. Game Pass üzerinden oynama imkanı olanlar bunu değerlendirsinler.
200 dolar olacak tahminlere göre
Şu an ki AAA oyunların fiyatlarına yakın olacaktır. O fiyat etiketiyle satılması mümkün değil.

@Gabe Newell zamanında Xbox Game Pass aracılığıyla oynadım. Oyunu oynarken de bu oyunu nasıl 699 TL'ye satışa koydular diyordum. Edeceği maksimum 200-250 TL, daha da yukarısı etmez.

Türkiye' den gelecek para hiç bir şekidle Rockstar'ın umurunda olmaz. GTA 6 çıktığında güncel dolar kuru neyse onunla çarpar koyarlar. Öyle altyazı falan da almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…