PlayStation Store zamları devam ediyor, Atomic Heart 2200TL oldu

Yorumu bilen yapsın kafasına göre sallıyor. Dolar'ı TL gibi düşünüyor. 10 dolar artış orada büyük bir olay. O 50-100 dolar arttıyor arttırabildiği kadar mübarek.
2020'de oyunların 60 dolardan 70 dolara çıkmasına yabancıların tepki göstermesi Türkiye'de bile fark edilmişti hocam.

Bırak 200 doları oyun 90 dolar olsun yine "Hani bu nesilde oyunlar en fazla 80 dolar olacaktı?" diye tepki gösterilir. Ha satın alinir mi, alınır. Sonuçta GTA 6 ama 100 dolar ve üstü fiyatta tepkinin yanında oyun satın almayacak olan da çoğalır.

Sabah kaltığımda gördüm okudum haklı gibi geldi o yüzden savunuyorum.
Bu hafta para birimlerine ve değerlerine çalış.

2020'de oyunların 60 dolardan 70 dolara çıkmasına yabancıların tepki göstermesi Türkiye'de bile fark edilmişti hocam.

Bırak 200 doları oyun 90 dolar olsun yine "Hani bu nesilde oyunlar en fazla 80 dolar olacaktı?" diye tepki gösterilir. Ha satın alinir mi, alınır. Sonuçta GTA 6 ama 100 dolar ve üstü fiyatta tepkinin yanında oyun satın almayacak olan da çoğalır.
100 dolar dese yine sıkıntı değil 200 dolar diyor. 😀

Sabah kaltığımda gördüm okudum haklı gibi geldi o yüzden savunuyorum.
Her gördüğünüz söylentiye inanıp bunu asılsız olarak etrafa yaymayin hocam. Illaha bir iddiaya inanacaksaniz bu iddia Jason Schreier veya Insider Gaming gibi bağlantıları olan sağlam kaynaklardan olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir klasiktir;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı