Oyun Playstation'da RDR 2, 155 TL!

Orasını bilemem PS4 için çıksın o oyuna da bakacağım ama kesinlikle çok çok iyi. Çöp denecek kadar da değil.

Hocam UE 4 maalesef güzel görünen bir oyun motoru değil. Grafiklere Atomic Heart'daki gibi uğraşılmadığı sürece pek de hoş durmuyor.

Korsan oynamak iyi bir şey değil, savunmuyorum fakat sonuçta dükkanlara adamlar "bakın bu bizim oyunumuz size bedava veriyoruz, alın bunu satın" demiyorlar alan dükkanlarda ayrı fiyatla alıp sabit fiyattan satmıyorlar mı?

Öyle olmuyor. Key satan yerler için bu dediğiniz geçerli. Fakat Steam, PS Store veya Epic Games gibi yerler her bir dijital satışı yapmak için firmaya para ödemiyor.

Oyun diski noktasında sizle aynı düşünüyoruz zaten. Yoruma gerek yok.

Son olarak grafikleri yine de oynanılabilir olan ve güzel gözüken bir oyuna "dokular çöp" demeniz beni biraz sinirlendirdi. Hakaret gibi olaylar olmadan tartışma yaptığımız için teşekkür ediyorum, iyi akşamlar.

PC'de almadım. Burdan alınır gibi de PS4 için zevk vermez sanırsam.
Oyun hem pcemde hemde ps4 te var sana şöyle söyliyiyim grafikler kötü değil oyun kaç fps tam bir fikrim yok ama kesinlikle akıcı. Denemeden yorum yapamazsınız.Oyun ps4 optimizeli zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…