PlayStation'da RDR2 150 TL'ye alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oynatıyor tabii ki hocam. FSR de kullanırsanız 45 50 yer yer 60FPS de yakalayabilirsiniz.

Hocam bende RTX 3050 4 GB VRAM 16 GB RAM i711800 Acer Nitro 5 var kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 gibi bir oyun için bedava o fiyat. Paralı değil yani, bedava olmuş gibi düşün. İnan bana oyunu bitirdikten sonra bu dediğime hak vereceksin.

RDR2 gibi bir oyun için bedava o fiyat. Paralı değil yani, bedava olmuş gibi düşün. İnan bana oyunu bitirdikten sonra bu dediğime hak vereceksin.

Peki PC'ye 20 TL verip, Steam hesabı alıp, indirmek mantıklı mı?

@General5306 Size kalmış bir şey. Büyük ihtimalle o hesap paylaşımlı hesaptır. Yani sadece siz değil, bir sürü kişi o hesabı kullanıyor. Kimi zaman paylaşımlı hesaplarda online oyun oynanmıyor diye biliyorum. Ama düşünülebilir aslında.

@General5306 size kalmış bir şey. Büyük ihtimalle o hesap paylaşımlı hesaptır. Yani sadece siz değil, bir sürü kişi o hesabı kullanıyor. Kimi zaman paylaşımlı hesaplarda Online oyun oynanmıyor diye biliyorum. Ama düşünülebilir aslında.

Biliyorum paylaşımlı zaten ama ben Online oynamam.

@General5306 O zaman olabilir hocam, alabilirsiniz. Tabii güvenilir olduğu konusunda emin olun, dikkatli olun. Sıkıntılı birine denk gelmeyin.

@General5306 o zaman olabilir hocam, alabilirsiniz. Tabii güvenilir olduğu konusunda emin olun, dikkatli olun. Sıkıntılı birine denk gelmeyin.

Yok İtemsatış'dan alacağım zaten kişinin 1700 satışı var, yorumları da hep 10 yıldız.

PS de olan 30 FPS limitine takılma, ben takılan biri olarak 150 saat oynadıktan sonra 30 FPS olduğunu öğrendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı