Elektronik Playstations 5 Dualsense Controller 2764 TL

barella

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilkom Sony yolluyor kanka.
Bilkom ithalatçı oluyor, Sony değil.
Değişim öncesi Sony bakıyordu, şimdi ithalatçı firma bakıyor servisliğine de.
Aşağıdaki siteden Bilkom ithalatçısının diğer ürünlerini de görebiliriniz.

Yanlış anlaşılmasın burada garantiyi veya ürünü sorgulamıyorum,
Satıcı "Sony Garantili" yazmış fakat üründe Türkiye garantisi bile olmayabilir yanıltıcı yazan satıcı çok fazla, Xbox Series X almıştım "Microsoft Garantili" yazıyordu seri no sorgulattım globalde garanti var TR de yoktu iade ettim.

Son düzenleme:
PS4 Controller var PC'de kullanıyorum DualSense almaya değer mi? Fiyatı günümüze göre uygun geldi, tasarımı dikkatimi çekmedi değil.

Ekstra güzel özellikleri var bütçe varsa alınabilir fakat bildiğim kadarıyla birkaç özellik PC de çalışmıyor. Bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.

PS4 Controller var PC'de kullanıyorum DualSense almaya değer mi? Fiyatı günümüze göre uygun geldi, tasarımı dikkatimi çekmedi değil.

PC için xbox controller daha kullanışlı olur.

Kesinlikle değmez çünkü ps5 kolu, ps5 oyunları için özel özelliklere sahip. Bunu pc de felan kullanıcaksan o özellikleri kullanamıcaksın, sonuç olarak kullanamıyacağın özelliğin parasını vermek ne kadar mantıklı bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı