JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 555 Çözümler 4 Yer Türkiye 21 Kasım 2023 #1 Playstore.com'dan oyun aldım siparişlerimde gözükmüyor! Param çekildi fakat siparişlerim kısmı boş. Ne yapacağım?
Playstore.com'dan oyun aldım siparişlerimde gözükmüyor! Param çekildi fakat siparişlerim kısmı boş. Ne yapacağım?
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 JustDaimon dedi: Playstore.com'dan oyun aldım siparişlerimde gözükmüyor! Param çekildi fakat siparişlerim kısmı boş. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu bir süre sonra para hesabıma geri geldi. Artı 0 Eksi
JustDaimon dedi: Playstore.com'dan oyun aldım siparişlerimde gözükmüyor! Param çekildi fakat siparişlerim kısmı boş. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu bir süre sonra para hesabıma geri geldi.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 Daha önce böyle bir sorun yaşanmış ve bu arkadaş böyle çözmüş Artı 0 Eksi
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 933 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 21 Kasım 2023 #4 Onay süreci işliyor, onaylandıktan sonra siparişlerimde gözükür. Artı 0 Eksi
V vladseras Megapat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #5 Aynı sorunu dün gece yaşadım. Siparişlerim sekmesinde görünmüyor, fakat "Bilgilerim" bölümünde "Sipariş Geçmişi" gibi bir sekme vardı. Orada benim siparişim gözüküyordu, ancak sabah siparişim stok sorunu nedeniyle iptal edilmişti. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu dün gece yaşadım. Siparişlerim sekmesinde görünmüyor, fakat "Bilgilerim" bölümünde "Sipariş Geçmişi" gibi bir sekme vardı. Orada benim siparişim gözüküyordu, ancak sabah siparişim stok sorunu nedeniyle iptal edilmişti.