Playstore Gta 4 kurulum sorunu

extreme12

Hectopat
Katılım
7 Mart 2014
Mesajlar
22
Playstore' dan GTA 4 EFLC satın aldım. Dosyayı indirdim, Kuruluma geçtim. Kurlulum başladıkdan sonra ''Yoksay, Durdur ve Yeniden dene'' yada ''Error Unkown'' diye bir sekme çıkıyor karşıma. Orjinal olmayan 2 farklı setupdan ve cd den denediğimdede aynı sorunu veriyor (GTA 4 / EFLC dışındaki bütün oyunları sorunsuz kurup oynıyabiliyorum). Daha önceden yeni sistem toplatmadan oynuyordum sorunsuzi fakat şuan yüklüyemiyorum bile (Aynı cd'den farklı bir pc ye yükleniyor.). Ne yapmam gerek yardım ederseniz Sevinirim. Tüm Driver'lar günceldir. Donanımsal hiç bir sorun yoktur.



 
Yardımınız için teşekkür ederim fakat bana verdiği hata bu değil. Resimlerde gösterdiğim hataları veriyor PLAYSTORE dan indirdiğim oyun dahil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Playstore'dan aldım bu şekilde ilk seferde kurdum, dikkatli incelemeni tavsiye ederim.
 
Bıktım artık. Her hafta yeni bir Playstore GTA IV konusu açılıyor. :D Playstore'dan GTA IV almayın. Zaten oyun sorunlu, bir de bu cabası.
 
Ya indirdiğiniz dosya bozuk ya da Yönetici olarak çalıştırmıyorsunuz.

Playstore dan 3 kere yeniden indirip kurdum olmadı ve diğerleride olmuyor Yoksay Yeniden dene Durdur Hataları geliyor devamlı. Ayrıca uyumluluk ayarlarını kendim ayarladım olmadı windows'a bırakdım olmadı.Yönetici olarak çalıştırdım olmadı.
 
Windows 8.1'e geçip dener misiniz?

Çalışıcağını sanmıyorum ama indiriyim windows 8.1'i.

Öncellikle 16gb flash diskimde win 7 yüklü fakat ben bunu Bilgisayarcıdan rica edip yaptırtmışdım ama ben bunun içine win 8.1 i win7 ye zarar vermeden kurabilirmiyim teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum sırasında yükseltme seçeneğini seçerek ayarlarınız vs silinmeden geçiş yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı