Playstore Key Vermedi

Can Çalkan

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şaka değil arkadaşlar, Battlefield 3 Premium Service aldım ve Playstore bana key vermedi. Oyun keyini nasıl alabilirim ?

playstore.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail de gelmemiş.

6 dakika müzik dinlettiler. Orucum yazıklar olsun böyle hizmete. 70 TL oyun parasını al aktivasyon kodu verme. Bir de üstüne 6 dakika beklet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Krdsm bnde mobil ödeme ile Battlefield 3 aldım bende de aynı sorun var ne bir aktivasyon kodu nede bir mail geldi ttnet müşteri hizmetlerini aradım hizmet numarası veya internetimin bağlı olduğu telefon numarasını istiyolar, ttnet müşterisi olmadığım için kimseye ulaşamadım. Ekran görüntüsünü gönderiyorum, bi çözüm bulunursa paylaşırsanız sevinirim.
PlayStore.jpg

Son durum nedir?
Biz sizi ararız dediler.

Krdsm bnde mobil ödeme ile Battlefield 3 aldım bende de aynı sorun var ne bir aktivasyon kodu nede bir mail geldi ttnet müşteri hizmetlerini aradım hizmet numarası veya internetimin bağlı olduğu telefon numarasını istiyolar, ttnet müşterisi olmadığım için kimseye ulaşamadım. Ekran görüntüsünü gönderiyorum, bi çözüm bulunursa paylaşırsanız sevinirim.Eki Görüntüle 8324
İnşallah ikimizin keyleri de gelir kardeşim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı