Ekrem taha
Kilopat
Bu fatura olayı iyiymiş bizimkilerin ruhu duymaz 75 kuruşu.
Bu fatura olayı iyiymiş bizimkilerin ruhu duymaz 75 kuruşu.
Hocam parayı çekerse korkmayın yarın indirim bitince düzelir girer alırsınız.Ödeme yöntemi kısmındayım yine çöktü. Tam aldığım sırada çökerse parayı çekip oyunu vermezlerse ne yapacağım?
Nasıl hala çökebilir anlayamıyorum. Koskoca Türk Telekom'un serverları bile böyleyse yani...Hocam parayı çekerse korkmayın yarın indirim bitince düzelir girer alırsınız.
Sistem özellikleri kısmına bakabilirsiniz.Umarım saat 8'den sonra düzelir. 8'den sonra alabiliceğim galiba. Bu arada umarım R3 3100 ve RX550 sistem bu oyunları kaldırır![]()
Gözünüzde büyütmeyin Telekomu. Kullandığın internetlerden anlaşılmıyor mu nasıl bir firma olduğu ve yönetildiği. Oyun serviside bu kadar olur işte.Nasıl hala çökebilir anlayamıyorum. Koskoca Türk Telekom'un serverları bile böyleyse yani...
Sistem özellikleri kısmına bakabilirsiniz.
Evet TT'nin kalitesi verdiği hizmetten belli zaten dandik bir firma.Gözünüzde büyütmeyin Telekomu. Kullandığın internetlerden anlaşılmıyor mu nasıl bir firma olduğu ve yönetildiği. Oyun serviside bu kadar olur işte.
Bir de TT kalitesizliği yüzünden hemen çöktü o kadar süredir bekliyorum alamazsam cidden çok saçma.Far cry falan çok uygun, fakat tabii öyle aman aman reklam yapmamalarına rağmen uçan kuşun haberi var sanırım indirimden, girilmiyor siteye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.