Merhaba arkadaşlar, hazır indirime girmişken Playstore'dan BF4 almak istiyorum ama TTNET kullanıcısı değilim. Bir arkadaşım TTNET kullanıcısı acaba oyunu onun üzerine taksit yaptırma gibi bir imkanım var mı? Veya Steam'deki gibi hediye gönderme seçeneği var mı?
Playstore'un TTnetlilere yaptığı indirimler mevcut fakat TTnetli olmasanız bile alışveriş yapabilirsiniz. TTnetli olmadığınızda tutar aşağıdaki fotoğraf gibi olacaktır.
Gördüğünüz gibi kredi kartı ve mobil ödeme mevcut. Oyunu satın aldığınızda kod geliyor diye biliyorum ve bu kodu Origin hesabınıza girip oynuyorsunuz. Ya da hediye etmek istediğinize kodu verirsiniz o kullanır.
Playstore'un TTnetlilere yaptığı indirimler mevcut fakat TTnetli olmasanız bile alışveriş yapabilirsiniz. TTnetli olmadığınızda tutar aşağıdaki fotoğraf gibi olacaktır.
Gördüğünüz gibi kredi kartı ve mobil ödeme mevcut. Oyunu satın aldığınızda kod geliyor diye biliyorum ve bu kodu Origin hesabınıza girip oynuyorsunuz. Ya da hediye etmek istediğinize kodu verirsiniz o kullanır.
Cevabınız için teşekürler. Kredi kartıyla ancak tek çekim yapılabiliyor. Şuan o kadar bütçem yok zaten sorma amacımda bu yüzdendi taksit yapılabiliyorsa alacaktım fakat yapılamıyor heralde.
PayByMe'nin malesef şu anda Playstore ile anlaşması yok. Gelecekte olur inşallah. İnanılmaz güzel bir anlaşma olur. Ama isterseniz İninal kart ile alabilirsiniz.