Playstore'dan BF4 almak istiyorum TTnet Taksitlendirme yaptırıyor mu ?

ozgur1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hazır indirime girmişken Playstore'dan BF4 almak istiyorum ama TTNET kullanıcısı değilim. Bir arkadaşım TTNET kullanıcısı acaba oyunu onun üzerine taksit yaptırma gibi bir imkanım var mı? Veya Steam'deki gibi hediye gönderme seçeneği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstore'un TTnetlilere yaptığı indirimler mevcut fakat TTnetli olmasanız bile alışveriş yapabilirsiniz. TTnetli olmadığınızda tutar aşağıdaki fotoğraf gibi olacaktır.

q2fo0uK.png

Gördüğünüz gibi kredi kartı ve mobil ödeme mevcut. Oyunu satın aldığınızda kod geliyor diye biliyorum ve bu kodu Origin hesabınıza girip oynuyorsunuz. Ya da hediye etmek istediğinize kodu verirsiniz o kullanır.

Playstore'un TTnetlilere yaptığı indirimler mevcut fakat TTnetli olmasanız bile alışveriş yapabilirsiniz. TTnetli olmadığınızda tutar aşağıdaki fotoğraf gibi olacaktır.

Gördüğünüz gibi kredi kartı ve mobil ödeme mevcut. Oyunu satın aldığınızda kod geliyor diye biliyorum ve bu kodu Origin hesabınıza girip oynuyorsunuz. Ya da hediye etmek istediğinize kodu verirsiniz o kullanır.

Bende Battlefield 4'ü almayı düşünüyorum, Paybyme kart ile alabiliyormuyuz ?

Cevabınız için teşekürler. Kredi kartıyla ancak tek çekim yapılabiliyor. Şuan o kadar bütçem yok zaten sorma amacımda bu yüzdendi taksit yapılabiliyorsa alacaktım fakat yapılamıyor heralde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı