PlayStore'de aldığım Year Pass gelmedi

Makaleler
18
Ürünü zorla aldım. Videoda bile 5.year pass karekterleri IANA ve ORYX var ama Standart edition var bende nasıl oluyor ? Şu an 2 Tane Rainbow oyunum var şaka gibi.
1612216955347.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bende Steam'den aldığım zamandan bugüne kadar 2 tane R6 görünüyor. Ama bir sorun yaşamıyorum. Benim aldığım standard Edition. O yüzden sorun yaşamamış olabilirim sonuçda DLC yok içinde. Bence siz Uplay'den destek mesajı attın cevap verirler büyük ihtimal.

Dostum bende Steam'den aldığım zamandan bugüne kadar 2 tane R6 görünüyor. Ama bir sorun yaşamıyorum. Benim aldığım standard Edition. O yüzden sorun yaşamamış olabilirim sonuçda DLC yok içinde. Bence siz Uplay'den destek mesajı attın cevap verirler büyük ihtimal.
Ne diyeceğim ki adamlara ? Suç Playstoreda.

Suç Playstore'da değil başlığa kocaman yazmışlar standart Edition + year 5 diye okuduğumuzu anlamalıyız öncelikle. Year 5 Pass olarak satılanı almalıydınız dediğim gibi iade seçeneği hakkında bilgim yok o konuda yardım edemiycem.

Online alışveriş için bir şey yapamazlar. Bilindik sitelerden almayıp risk alırsanız böyle olur. Siz en azından kütüphaneyi sorgulatın. Neymiş ne değilmiş onu öğrenin.
Dostum ben de girdim gördüm. Playstoreyi bilmiyordum. Güvenilir dediler Türk Telekomun dediler. Dedim hiç bjr sıkıntısı olmaz nerde...
Suç Playstore'da değil başlığa kocaman yazmışlar standart Edition + year 5 diye okuduğumuzu anlamalıyız öncelikle. Year 5 Pass olarak satılanı almalıydınız dediğim gibi iade seçeneği hakkında bilgim yok o konuda yardım edemiycem.
Nerden bilebilirim ? Forum açtım sordum. İnstagramda baktım. Çoğu kişi 5 year passi veriyor dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı