5 yıl belki de uzun süredir satıcısı olduğum site bugün gelmiş haksız bir şekilde üyeliğimi sonlandırdı.
15TL (0.4$) 3 aylık Spotify kodu satıyordum H&M kampanyası bilen bilir 1 ay ödeyip 3 ay kullanıyorsunuz.
Bu sitede birisi sözde "yurt dışı müşteri" ilanımı alıyor. Kodu kullanamadığı için iade istiyor bende bunun dijital bir kod olduğu ve ne olursa olsun iade edilmeyeceğini söylüyorum. Bu da gidiyor desteğe yazıyor ve destek beni haksız buluyor
Komik ama gerçek.
Dijital ürünlerde iade olmadığını bu siteye kim öğretmek ister?
Ben bu adamın yabancı olduğunu nereden bileyim?
Ben bu adamın bu kodu 1 ay sonra kullanmayacağını nereden bileyim?
Veya yabancıysa bile bu kodları ucuzdan alıp başkalarına satmayacağına nereden bileyim?
Saçmalıklardan ibaret kurallara sahip bir e-pin sitesidir ne satıcısı olun ne alıcısı?
Zaten son zamanlarda üye sayıları dibi vurmuş halde.
Haksız komisyon kazançlarını söylemiyorum bile.
Çekim için 10TL komisyon alıyor hiçbir site bu kadar fazla almıyor bile.
İlan komisyonları zaten her siteden daha fazla.
Güvenili bir site değildir satıcı olmayı düşünenler 5 kez düşünsün.
Her zaman haksız çıkıyorsunuz satıcı olarak.
15TL (0.4$) 3 aylık Spotify kodu satıyordum H&M kampanyası bilen bilir 1 ay ödeyip 3 ay kullanıyorsunuz.
Bu sitede birisi sözde "yurt dışı müşteri" ilanımı alıyor. Kodu kullanamadığı için iade istiyor bende bunun dijital bir kod olduğu ve ne olursa olsun iade edilmeyeceğini söylüyorum. Bu da gidiyor desteğe yazıyor ve destek beni haksız buluyor
Dijital ürünlerde iade olmadığını bu siteye kim öğretmek ister?
Ben bu adamın yabancı olduğunu nereden bileyim?
Ben bu adamın bu kodu 1 ay sonra kullanmayacağını nereden bileyim?
Veya yabancıysa bile bu kodları ucuzdan alıp başkalarına satmayacağına nereden bileyim?
Saçmalıklardan ibaret kurallara sahip bir e-pin sitesidir ne satıcısı olun ne alıcısı?
Zaten son zamanlarda üye sayıları dibi vurmuş halde.
Haksız komisyon kazançlarını söylemiyorum bile.
Çekim için 10TL komisyon alıyor hiçbir site bu kadar fazla almıyor bile.
İlan komisyonları zaten her siteden daha fazla.
Güvenili bir site değildir satıcı olmayı düşünenler 5 kez düşünsün.
Her zaman haksız çıkıyorsunuz satıcı olarak.
Son düzenleyen: Moderatör: