Revo Uninstaller ile uygulamayı temiz bir şekilde kaldırın. Kayıt defterinde birkaç şey kalabiliyor. Revo ile onları tamamen kaldırın. Daha sonra en günce sürümü yükleyin. (Beta olmayan)
olmadı.
Kullandığım cihaz Aura uygulamasını destekliyor ve ilk sürümünü zaten uzun zamandır kullanıyordum. Aura'nı kendi sayfasına baktam ve son sürümünün çok daha yeni bir sürüm olduğunu gördüm ve indirdim. Uygulama başta açılmadı ama daha sonra bir şekilde açtım uygulamayı.
Şimdi de uygulama klavyeyi görmüyor. Nasıl çözebilirim bu durumu?
Eki Görüntüle 344131
Arkadaşlar çözümü yazıyorum.
İlk öncelikle revo uninstaller kurup aura sync, asus service, ve rgb yazan prgoramları kaldırıyoruz.
Yeniden başlatıyoruz.
Sonra bu linkten beta olmayan en son versiyonu indiriyoruz. Link
Aura Sync software, plus wallpaper)
Dosyayı indirip Lighting_Control_1.07.22 klasörüne girip ve aura setup yönetici olarak çalıştırıyoz. Ayıklamayı yapın.
İndiriyoruz.
Yeniden başlatıyoruz.
Sonra (Lighting_Control_1.07.22\LightingService\aac) girip çalıştırılan bütün herşeyi çalıştırıyoruz programaları kaldırıp birdaha kuruyoruz yani. Acc içincdeki klasörlere girmiyoruz.
Aura sync açıyoruz olmadıysa bir tane yeniliyoruz. Yenilemede olmazsa bilgisayarı kapatıp sonra psuyuda kapatıp güç kablosunu çıkartıyoruz.
En az 2 dk bekliyoruz.
Sonra bilgisayarı yeniden açıyoruz ve aurayı açıyoruz ve olmuş oluyor.
İngilizcesi:
Update - PWNSENSEI, who has been fighting the exact same problem posted this solution. I have not tried this but if you are stuck and BEFORE you try re-flashing the Aura chip, try this.
Found a solution:
>Uninstall
>Reboot
>Run Aura Cleaner
>Navigate explorer to extracted Aura folder installer (Lighting_Control_1.07.22\LightingService\aac) and run each executable inside of the folder, uninstall all of them when prompted.
>Cleanup Registry with Ccleaner
>Reboot
>Install Aura
>Reboot
Now it should work.
If it doesn't it means the installer fails to install all the modules within the "aac" directory we have navigated to before. In that case, run each of those executables once again and restart Aura.
I urge Asus to fix the uninstall process of their Aura software as well as their Ai Suite software. Updating or solving problems is a real pain in the ass for experienced users, imagine how awful it must be for most users who don't even know how to get around
https://rog.asus.com/forum/showthrea...e28#post742107
İngilizce sayfa linki
ASUS Aura ISSUE fix for no compatiable devices. - Page 2) 2 sayfa var.