Eski Wolfteam var mı?

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba bir ara classic vardı fakat Steam'de kalktı diye biliyorum hem de bizim ülkede yasaklıydı. Şu an bir private Server'i olsun farklı bir modu sv'si vs. eski Wolfteam'i insanlarla Online oynama şansımız var mı yoksa tamamen bitti mi :(

Merhaba bir ara classic vardı fakat Steam'de kalktı diye biliyorum hem de bizim ülkede yasaklıydı. Şu an bir private Server'i olsun farklı bir modu sv'si vs. eski Wolfteam'i insanlarla Online oynama şansımız var mı yoksa tamamen bitti mi :(

Var ama artık tadı yok hile yine var 50-100TL yatır oyunun kralı ol kolsuz olsan bile paran vurduruyor.

hileyle oynamıştım 2 hafta önce artık hileyle bile zevk alamıyorum o kadar söylim :)

Hileyle oynamıştım 2 hafta önce artık hileyle bile zevk alamıyorum o kadar söyleyeyim :)

Yani zaten bitmiş bir oyunda da hile açan bir kafa yapısı ne bileyim hocam.
Eziklikten sizin gibilerin hile açtığını düşünüyorum, oyun bir yana Allah ıslah etsin. Siz bir şey söylemesenizde olur. O sisteminizin içini o çöplüğü ve daha ne kadar rekabetçi oyunlarda hile yaptığınızı düşünemiyorum bile yazık.

Yani zaten bitmiş bir oyunda da hile açan bir kafa yapısı ne bileyim hocam.
Eziklikten sizin gibilerin hile açtığını düşünüyorum, oyun bir yana Allah ıslah etsin. Siz bir şey söylemesenizde olur. O sisteminizin içini o çöplüğü ve daha ne kadar rekabetçi oyunlarda hile yaptığınızı düşünemiyorum bile yazık.
Kanka oyun full hile zaten malesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı