- Makaleler
- 63
Hem sizin attığınız EFI ile hem de Technopat konusundaki standart EFI ile denedim 1-2 saniyelik yazı akışı sonrası Windows'a döndü aynı şekilde. Yarını bekliyorum. Teşekkürler.İmaj yarına gelecek, şimdiki imaj biraz hatalı.
Hemen deniyorum. Haber vereceğim.USB'deki EFI'yi silip bununla test eder misin?
i710750HAbrav15
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
UEFI açık, Secura Boot kapalı.UEFI ve Secure Boot kapalı mı? Göz atın:
Changing to AHCI mode (Linux install) Nitro 5 AN515-54 - Acer Community
Model: Acer Nitro 5 AN515-54 CPU: I5-9300h GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 GPU2: Intel UHD Graphics 630 NVME SSD: Kingston RBUSNS8154P3256GJ1 BIOS: V1.09 (latest I can find for my model) To keep it simple and to the point, after many days of searching for solutions to the problem of why I cant...community.acer.com
Bu şekilde yaptım ve SATA modu seçme seçeneği geldi. Ama baştan Windows kurmadım. Ek olarak AHCI modunda Windows boot edemedim tekrar eski mod ile dönüş yaptım. Denememi tavsiye ettiğiniz şey AHCI modda Windows kurmam mı?Bunu denediniz mi? Sorumluluk size ait tabii. Verilerinizi de yedeklemeyi unutmayın.
Aspire 3 fail installing Ubuntu - Acer Community
Hi! I have an issue during installation dual-boot Win10 (preinstalled) and Ubuntu 18 LTS on my new Acer Aspire 3 (to be more precise: A315-55G-589M). Steps i have followed to install: 1. Created partition approx. 80GB and formatted it 2. Turned off fastboot and hybernation from win level 3. Made...community.acer.com
AHCI modda da denedim aynı hâlâ. Bir önceki mesajda belirttiğim gibi Windows'a döndü tekrardan. Big Sur dışında bir sürüm denemem fayda sağlar mı? Yani sorun cihazla alâkalı mı?AHCI'ye alınca Windows gidebilir gibi söylenilmiş sayfada, ondan yedekleyin dedim. AHCI ile test edin macOS'u bir de. Bir de noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakın, önce değil.
Seçenek gidiyor. Ayar sekmesi orada kalmıyor ama tekrar açıp değiştirirken AHCI olarak kaldığı kesin. Kayıt ediyor ayarı ama CTRL+S yapmadan görünmüyor, değiştirilmiyor.Sağlayacağını düşünmüyorum, BIOS ayarların ile alakalı. Dilersen diğer USB portlarında deneyebilirsin. AHCI moda alıp kaydettiğinde tekrar BIOS'a girip baktığında AHCI olarak kalıyor mu ayar?