Kaspersky Standard ürününü kullanıyorum, lisanslı. Kaspersky, Malwarebytes, HitmanPro ve ESET Online Scanner ile tam tarama yaptım bir sorun çıkmadı.
@Adrastos, hayır hocam, dosya konumuna gidemiyorum. Hatta mesela diğer işlemlere "Check VirusTotal.com" diyorum ama buna denilmiyor.
C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet SecuritySıkıntılı bir programa benziyor.
Merhaba, bugün processexplorer ile inceleme yaparken bir işlem gördüm. Adı plugins_nms.exe. Ayrıca fare simgesini üstüne getirince "[Erişim Engellendi]" yazıyor. Bu ne olabilir?
Eki Görüntüle 2096756
Kaspersky Standard ürününü kullanıyorum, lisanslı. Kaspersky, Malwarebytes, HitmanPro ve ESET Online Scanner ile tam tarama yaptım bir sorun çıkmadı.Kaspersky var mı?
Sıkıntılı bir programa benziyor.
Kaspersky Standard ürününü kullanıyorum, lisanslı. Kaspersky, Malwarebytes, HitmanPro ve ESET Online Scanner ile tam tarama yaptım bir sorun çıkmadı.
@Adrastos, hayır hocam, dosya konumuna gidemiyorum. Hatta mesela diğer işlemlere "Check VirusTotal.com" diyorum ama buna denilmiyor.
C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet SecurityAnladım hocam, teşekkür ederim. Ama ProcessExplorer üzerinden sağ tıklayıp Properties dediğimde "Parent" olarak cmd.exe olarak gözüküyor. Bu nedendir, normal mi?Buna nereden vardınız acaba?
Plugins_nms.exe, Kaspersky yazılım paketinin parçası olan yürütülebilir bir dosyasıdır.
İnternet üzerinde Kaspersky'ın düzgün çalışmasına yardımcı olan bir dosya olduğundan bahsediliyor.
C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security
Konumunda bulunuyormuş bu dosyamsı arkadaş. Bakar mısınız burada mı bu dosya?
İnternet üzerinde Kaspersky'ın düzgün çalışmasına yardımcı olan bir dosya olduğundan bahsediliyor.
C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security
Konumunda bulunuyormuş bu dosyamsı arkadaş. Bakar mısınız burada mı bu dosya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.