Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017'de gelenlerin tanıyacağını sanmıyorum. Kimse yanlış anlamasın. Kimsenin geldiği zamana laf yapmıyorum. Arkadaş 2016 yılında bayağı aktifti ve yardımcı oluyordu. 2017'de ben de fazla göremedim.
Yöneticiler görmüşse illa ki birileri görmüştür ve birilerine yardımcı olmuştur. O yüzden çok takmayın bu tip ufak şeyleri. Hayırlı olsun @Plyra. İnan moderatör olduktan sonra forum senin için değişiyor.
Bende diyorum forumda bir değişiklik var. Eskiden fazla ban şikayeti vardı şimdi ise yok. Böyle yeni moderatörler olunca seviniyorum. Hayırlı olsun @Plyra..
Hayırlı olsun, arkadaşı tanıyorum ve başarılı olacağına/doğru kararlar verip buradaki üyeleri üzmeyeceğine inanıyorum. Tekrar tebrik ederim, @Plyra bence güzel bir seçim olmuş.