PMW 3325 sensörlü fare alınır mı?

Slats

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-10200H 4C/8T; 8MB L3; 8GT/s; 2.4GHz > 4.1GHz; 45W; 14nm - Mobile Intel® HM470 Chipset - GTX1650 Ti 4GB GDDR6 128-Bit DX12 - 15,6" FHD 1920x1080 120Hz - 8GB DDR4 1.2V 2933MHz - 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2
Sizce günümüzde PMW 3325 sensör kullanılmış bir mouse alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
200 TL civarında bundan daha iyi sensör kullanılmış gamepower ursa ölçülerine yakın mouse tavsiyesinde bulabilir misiniz??

Hocam sensör çok önemli değil belirli bir değerin üzerinde olduktan sonra. PMW 3325'de 100 IPS ve 20 G ivme var. Bu değer diğer sensörlere az gibi gelebilir size fakat bu değerleri aşmak için aslında insan dışı bir şekilde kullanmanız lazım. 200 + IPS ve 30 G + ivme ol
unca zaten aşmak mümkün değil gibi bir şey. Yani Razer'in focus sensörü falan olsun
aslında firmalar sadece göz boyamak için gereksiz değerlerde sensör üretiyor malzeme kalitesinden kesip fakat bu yanlış bence.

Mesela 20 G ivme değerini aşmak için fareyi çok hızlı hareket ettirmeniz lazım. Kolunuzu maksimum 5 m/s hızla hareket ettirdiğinizi varsayarsak, sensörün sapıtması için bu hıza 17 milisaniyeden az bir süre de ulaşmanız lazım sensörün sapıtması için. (hesaplamadan emin değilim fakat bu değerlerde.)

Info Bu videoda örneği var. Adam mouse'u çok hızlı hareket ettirmesine rağmen en fazla 16 G değerine yaklaşabildiğini söylüyor.

Bu sitede günümüzde "perfect" olarak değerlendirilen sensörleri eklemişler. Bence site güvenilir bir site zaten neredeyse bütün mouse'lar hakkında detaylı bilgi mevcut bilindik yani. PMW3325'i de dahil etmişler.

Neden?

Hocam sensör çok önemli değil belirli bir değerin üzerinde olduktan sonra. Pmw 3325'de 100 IPS ve 20 g ivme var. Bu değer diğer sensörlere az gibi gelebilir size fakat bu değerleri aşmak için aslında insan dışı bir şekilde kullanmanız lazım. 200 + IPS ve 30 g + ivme ol.
Unca zaten aşmak mümkün değil gibi bir şey. Yani Razer'in focus sensörü falan olsun.
Aslında firmalar sadece göz boyamak için gereksiz değerlerde sensör üretiyor malzeme kalitesinden kesip fakat bu yanlış bence.

Mesela 20 g ivme değerini aşmak için fareyi çok hızlı hareket ettirmeniz lazım. Kolunuzu maksimum 5 m/s hızla hareket ettirdiğinizi varsayarsak, sensörün sapıtması için bu hıza 17 milisaniyeden az bir süre de ulaşmanız lazım sensörün sapıtması için. (hesaplamadan emin değilim fakat bu değerlerde.)

Info bu videoda örneği var. Adam fareyi çok hızlı hareket ettirmesine rağmen en fazla 16 g değerine yaklaşabildiğini söylüyor.

Bu sitede günümüzde "perfect" olarak değerlendirilen sensörleri eklemişler. Bence site güvenilir bir site zaten neredeyse bütün Mouse'lar hakkında detaylı bilgi mevcut bilindik yani. Pmw3325'i de dahil etmişler.

Neden?

Bende neden alınmaz ya da alınır olduğunu merak etmiştim uzun ve açıklayıcı yazı için teşekkür ederim açıklayıcı olmuş.

Bende neden alınmaz ya da alınır olduğunu merak etmiştim uzun ve açıklayıcı yazı için teşekkür ederim açıklayıcı olmuş.

Konuyu hortatıyorum ama bir sorum olacak ben bu sensöre ait bir mouse alacağım Gamepower Ursa benim sorum şu çok hızlı bir şekilde sağ sol yapınca bu mouse drop yermi halihazırda Rival 3 kullanıyorum onda 800 DPI ile hızlıca sağ sol yapınca drop yemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı