Merhaba, iyi günler. Bende SteelSeries 300S vardı. Mouse bozuldu ve yollayacağım, muhtemelen iade olacak. Ben de o paraya Razer Viper mini almayı düşünüyorum. SteelSeries PMW3310'du true move 1 -Razer Viper mini is PMW 3359 hangisi daha iyidir? Yardım eder misiniz? Tutuş olayı falan sıkıntı değil benim için.
Günümüzde birçok güncel farede yer alan sensörler yeterli, PMW 3360 ve PMW 3389 gibi üst seviye iki sensörün farkı anlaşılır olmadığı gibi PMW 3359'un da onlardan aşağı kalır bir yanı yok, yanlış bilmiyorsam 300S 2015 yapımı bir mouse bu yüzden Viper Mini'deki sensör daha iyi olmalı diye düşünüyorum. Yani şu sıralar mouse alacaksanız çok eski olmadıkça sensörüne takılmaya gerek yok merak etmeyin.
Viper Mini güzel bir indirimde şu an, 269 TL'ye alınabilir.
Hocam QP pek tercihim olmadığı için İtopya'dan almıştım 279 TL gibi bir fiyata benim mouse "300S" eğer iade alınırsa Viper kullanacağım bugün sipariş etmiştim, benim de çok hoşuma gitti ,inşallah ss 300s in iadesi alınır ürün stoklarda yok, sizin fikrinizi merak ediyorum sizce iade alınır mı ?
İtopya hem kargo ücreti alıyor hem de şu sıralar ürünleri epey bir geç gönderiyor. Umarım bu sorunu yaşamazsınız. Şahsen QP daha kaliteli hizmet veriyor diye düşünüyorum, ben de aldığım MM711 fareyi iade edip, QP'den Viper Mini aldım bugün.
Rival 300S'i ne kadardır zamandır kullanıyorsunuz? Ürüne kasıtlı olarak herhangi bir zarar verilmemişse yani Steelseries'ten kaynaklıysa kesinlikle iade alınır ama inceleme şekillerine göre değişir bu durum.
İtopya hem kargo ücreti alıyor hem de şu sıralar ürünleri epey bir geç gönderiyor. Umarım bu sorunu yaşamazsınız. Şahsen QP daha kaliteli hizmet veriyor diye düşünüyorum, ben de aldığım mm711 fareyi iade edip, Qp'den Viper mini aldım bugün.
Rival 300S'i ne kadardır zamandır kullanıyorsunuz? Ürüne kasıtlı olarak herhangi bir zarar verilmemişse yani SteelSeries'ten kaynaklıysa kesinlikle iade alınır ama inceleme şekillerine göre değişir bu durum.
Hocam 2. ayımdı normal bir şekilde kullanıyorum yani bir zarar verdiğimi düşünmüyorum oyun oynarken takılıyordu böyle sanki bir anda FPS düşmüş gibi ama mouseyle alakalı yani bence sensörde sıkıntı ben zoccodan almıştım. Düzgünce paketledim ve kargoya vereceğim inşallah iade olurda Razer'ı kullanırım