SteelSeries Prime vs Razer Viper Mini

Öncesinde g 102 kullanıyordum ve sağ tık tıklamamaya ve çift tıklama sorunu başladı ben de geçen 400 600TL arası alınabilecek mouselarla ilgili forum açtım çoğu kişi Prime al dedi dün vatandan 500 TL'ye aldım memnunum.
1-çok rahat.
2-çok hafif, hissettirmiyor.
3- çok iyi kayıyor (taş gibi mousepadiniz de olsa skatezlerden dolayı çok iyi kayıyor)
4-inanılmaz iyi sensörleri var.
5-switchleri iyi bir teknoloji kullanıyor (laser teknolojisi)
Ve son olarak malzeme kalitesi gayet güzel ayrıca 100 milyon tıklama ömrü var yani nereden baksanız en az 4 5 sene götürür. Bence alınır. Kronik sıkıntısı var mıdır bilmiyorum ama şu an gerçekten iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

Bu arada farenin gecikmesi hakkında bilgisi olan var mı? Bulamadım bir türlü.
Eki Görüntüle 2016409

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum. Kablonun Micro USB olması bir sorun yaratıyor mu? Şu anda G102 kullanıyorum bir sorunu yok ama hazır elimde para varken başka bir mouse a geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim?

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum. Kablonun Micro USB olması bir sorun yaratıyor mu? Şu anda G102 kullanıyorum bir sorunu yok ama hazır elimde para varken başka bir mouse a geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim?
Kesinlikle geçmelisiniz. Steelseries prime piyasadaki belki en fiyat performans mousetur. Falsosu yok desem doğrudur yani o derece. Micro usb herhangi bir sorun teşkil etmez etmiyor da. Bağlantısı çok stabil ve hiç gecikme yok. Ben de sizin gibi g 102 kullanıyordum çok çektirdi bana bazı konularda prime geçince öyle bir rahatladım ki anlatamam. Sadece şekil konusunda elinizin alışması biraz zaman alabilir. Benim 2 hafta sürmüştü alışmam bir de switchleri daha sert G 102'ye göre ona da alışırsınız zaten. Hafifliğine de alışırsınız diye düşünüyorum. Yaklaşık 26 gram daha hafif.

Kesinlikle geçmelisiniz. SteelSeries Prime piyasadaki belki en fiyat performans mousetur. Falsosu yok desem doğrudur yani o derece. Micro USB herhangi bir sorun teşkil etmez etmiyor da. Bağlantısı çok stabil ve hiç gecikme yok. Ben de sizin gibi g 102 kullanıyordum çok çektirdi bana bazı konularda Prime geçince öyle bir rahatladım ki anlatamam. Sadece şekil konusunda elinizin alışması biraz zaman alabilir. Benim 2 hafta sürmüştü alışmam bir de switchleri daha sert g 102'ye göre ona da alışırsınız zaten. Hafifliğine de alışırsınız diye düşünüyorum. Yaklaşık 26 gram daha hafif.

Hocam ben önceden Viper Mini kullanıyordum scroll sorunu yüzünden bırakıp G102'ye geçtim yedekte duruyordu. Viper Mini'ninde tuşları G102'ye göre sert ve bana daha güzel geliyor ayrıca hafif olması daha güzel. Prime Plus alacaktım normalde çınlama sorunu varmış hiç gerek olduğunu düşünümüyorum ekran için böyle bir riske girmeye değmez. Ama aklımda şöyle bir şeyde var G102 ile devam edip 1200 civarına kadar paramı biriktirdikten sonra G305 Wireless almak. Sizce öyle yapmalı mıyım? Geçen günlerde param yeterli olsaydı İtopya'da Aerox 3 indirimde 1K idi alsaydım güzel olabilirdi.

Kesinlikle geçmelisiniz. Steelseries prime piyasadaki belki en fiyat performans mousetur. Falsosu yok desem doğrudur yani o derece. Micro usb herhangi bir sorun teşkil etmez etmiyor da. Bağlantısı çok stabil ve hiç gecikme yok. Ben de sizin gibi g 102 kullanıyordum çok çektirdi bana bazı konularda prime geçince öyle bir rahatladım ki anlatamam. Sadece şekil konusunda elinizin alışması biraz zaman alabilir. Benim 2 hafta sürmüştü alışmam bir de switchleri daha sert G 102'ye göre ona da alışırsınız zaten. Hafifliğine de alışırsınız diye düşünüyorum. Yaklaşık 26 gram daha hafif.
hocam birde trendyolda neden düz prime, prime plustan daha pahalı?

Hocam ayrıca şu scroll sorunu varmı prime da?

Son düzenleme:
Hocam ben önceden Viper Mini kullanıyordum scroll sorunu yüzünden bırakıp G102'ye geçtim yedekte duruyordu. Viper Mini'ninde tuşları G102'ye göre sert ve bana daha güzel geliyor ayrıca hafif olması daha güzel. Prime Plus alacaktım normalde çınlama sorunu varmış hiç gerek olduğunu düşünümüyorum ekran için böyle bir riske girmeye değmez. Ama aklımda şöyle bir şeyde var G102 ile devam edip 1200 civarına kadar paramı biriktirdikten sonra G305 Wireless almak. Sizce öyle yapmalı mıyım? Geçen günlerde param yeterli olsaydı İtopya'da Aerox 3 indirimde 1K idi alsaydım güzel olabilirdi.

hocam birde trendyolda neden düz prime, prime plustan daha pahalı?

Hocam ayrıca şu scroll sorunu varmı prime da?
Prime alın bence scroll sorunu görmedim 9 ay oldu eğer kablosuz diye tutturmuyorsanız prime alın geçin

Prime alın bence scroll sorunu görmedim 9 ay oldu eğer kablosuz diye tutturmuyorsanız prime alın geçin
hocam Furylevel z1 e karar kıldım galiba fiyatına göre iyi diyolar sizin bir bilginiz varmı?

hocam Furylevel z1 e karar kıldım galiba fiyatına göre iyi diyolar sizin bir bilginiz varmı?

Hocam bence asus gladius aimpoint wireless 3e de bir bakım derim indirime girerse 2000 falan

Steelseries Prime'da kronik bir problem yok. Eli terleyen insanlar için iyi bir fare değil. Kulaklık takıyorsanız hic duymazsınız ama uzun kullanım sonrası arada sırada sırada tekerleği aşağıya çevirirken çok küçük bir ıslık sesi var. Kulaklık takılıyorsa hiç duyulmaz. Uzun süredir fareyi kullanıyorum ve memnunum. Prime yeterli bir faredir, bütçeyi fazla zorlamaya bence gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı