PMYO başvuru yapılmıyor

andrea is god

Hectopat
1721728851811.png

Tüm başvuru şartlarını karşılıyorum. Lise mezunuyum 20 yaşındayım ve şu anda üniversite okuyorum. Ancak PMYO başvuru ekranında bilgilerim gelmiyor. ÖSYM sitesinde gözüküyor buraya düşmüyor. Eğitim bilgilerini güncelle dediğimde ise aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor. Ne yapmalıyım?

1721728897966.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2261434

Tüm başvuru şartlarını karşılıyorum. Lise mezunuyum 20 yaşındayım ve şu anda üniversite okuyorum. Ancak PMYO başvuru ekranında bilgilerim gelmiyor. ÖSYM sitesinde gözüküyor buraya düşmüyor. Eğitim bilgilerini güncelle dediğimde ise aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2261436
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum fakat hala çözemedim Polis Akademisi Başkanlığını aramayı deniyorum sorunu çözüp yazarsan sevinirim

Benim ham puanım 255 olmasına rağmen karşılamıyorsunuz diyor acaba sistemsel bir sıkıntı mı var yoksa taban puanı yukarı mı çektiler acaba? Yerleştirme ek puansız olan değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 212
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    27,9 KB · Görüntüleme: 314
Benim ham puanım 255 olmasına rağmen karşılamıyorsunuz diyor acaba sistemsel bir sıkıntı mı var yoksa taban puanı yukarı mı çektiler acaba? Yerleştirme ek puansız olan değil mi?
İnternetten araştırdığıma göre ham puanın 210 , 255 olan obp eklenmiş hali

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-23 145449.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-23 145449.png
    29 KB · Görüntüleme: 245
Evet bende şimdi baktım da ham puan istiyormuş. Tercih edecek arkadaşlar ekte bırakacağım görseldeki kısma baksın puanı yetiyorsa öyle heveslensin. :D Ben seneye artık.

Dosya Ekleri

• tyt.png
    tyt.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 344
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum fakat hala çözemedim Polis Akademisi Başkanlığını aramayı deniyorum sorunu çözüp yazarsan sevinirim
Eki Görüntüle 2261434

Eki Görüntüle 2261436
Dostum ben biraz önce eğitim durumumu güncelledim kontrol etmeni öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı