Superonline 1Gbps vs Turknet 87mbps

• Konuyu başlatan Sinaps
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 197
Hocam modem arayüründe Qos ayarı mevcut mu , Mevcutsa Qos ayarı yapıp bir daha denermisiniz ?
Qos ayarı yapılı şekilde Şoknet vdsl. Modem tdw9970 v3

Eki Görüntüle 2626236
Qos açık ya da kapalı herhangi bir fark olmuyor. Müşteri hizmetlerini arayıp beni teknik bir elemana bağlayın diye yalvardım, bütün gün aradım bıktırdım, bazen aynı kişiye bile denk geldim, yaptıkları tek şey bana mail atıp speedtest ekran görüntüsü istemeleri. Tahhütü de ikametgahımı kablonet olmayan bir yere taşıyıp ücret ödemeden iptal ettireceğim, bıktım artık o kabloyu evde bile görmek istemiyorum. Bu arada internetimin fiber altyapı olduğunu iddia ediyorlar, docsis nerdee fiber nerde...

Hocam sizin yerinizde olsam Superonline'dan devam ederdim. İlla vdsl kullanıcam diyorsanız da daha ucuz ISSlere yönlenmenizi tavsiye ederim. Altyapı hepsinde aynı sadece sunucular farklı.

Hocam sizin yerinizde olsam Superonline'dan devam ederdim. İlla vdsl kullanıcam diyorsanız da daha ucuz ISSlere yönlenmenizi tavsiye ederim. Altyapı hepsinde aynı sadece sunucular farklı.
O konuda da tavsiyelere açığım, türknet ile ilgili bi ısrarım yok, ama kablonet çamura yatarsa benim bütçemi zorlayacak. Süperonlineda da ping, atılan merminin vurmaması, güçlü sansür uygulamaları olduğunu gördüm.

Vodafone'da böyle bir şey buldum. Süperonline alt yapısını kullanıyor sanıyorum zira başka bi fiber yok binada. Süperonline'daki aynı sorunlar burda da geçerli mi acaba? Screenshot_20251221_192348_Chrome.jpg

Son düzenleme:
O konuda da tavsiyelere açığım, türknet ile ilgili bi ısrarım yok, ama kablonet çamura yatarsa benim bütçemi zorlayacak. Süperonlineda da ping, atılan merminin vurmaması, güçlü sansür uygulamaları olduğunu gördüm.

Vodafone'da böyle bir şey buldum. Süperonline alt yapısını kullanıyor sanıyorum zira başka bi fiber yok binada. Süperonline'daki aynı sorunlar burda da geçerli mi acaba?Eki Görüntüle 2626253
Hocam Vodafone kullanan yayıncı görmüştüm yayın akıcıydı. Ping vs. yoktu. Eger Vodafone düşünüyorsanız bayiden almanızı öneririm. Gecen hafta dükkan camında 100 mbps 475 tl olduğunu görmüştüm.

Hocam Vodafone kullanan yayıncı görmüştüm yayın akıcıydı. Ping vs. yoktu. Eger Vodafone düşünüyorsanız bayiden almanızı öneririm. Gecen hafta dükkan camında 100 mbps 475 tl olduğunu görmüştüm.
Hocam valla para kısmına takılmıyorum ben, tabii gidip astronomik sunucu klasmanı bir internet de alacak halim yok ama bu ISS'leri araştırdıkça hepsini altından bir pislik çıkıyor. Bunların başında iyi niyetli bir haberleşme mühendisi mi yok, art niyet mi var (süperonline'da var o kesin) yoksa liyakatsizlik mi anlamadım. En mantıklısı türknet gigafiber gibi duruyor ama işte bizde de o alt yapı yok. Hanım da sansüronline fiber olsun diyor, heralde fiber olacak, o fiber olsun dedikten sonra ben vdsl bağlatırsam en ufak bir kopmada benim günlerce başım ağrır evde 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı