PNG dosyaları "bbzz" uzantısına dönüşüyor

karasz

Hectopat
Daha fazla  
Herhangi bir PNG indirdikten sonra dosya bbzz dosyasına dönüşüyor. PC bayağı yavaşladı.
İşlemci: Intel 3470.
Ekran kartı: AMD R7 200 series.

Neden böyle bilmiyorum, virüs mü girdi? Hiçbir fikrim yok. Format atınca da klavye mouse gidiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Bilgisayarcıya 70 TL bayılmam gerekecek. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette arattığım zaman Ransomware olarak çıktı. ESET Online scanner, Malwarebytes ile tarama yapmayı dene. Bilgisayarcıya 70 TL verme. En kötü ayarlardan bilgisayarı sıfırla.

Dosyalarınızı şifreleyen bir fidye virüsü bulaşmış bilgisayarınıza. Kaspersky ve AdwCleaner indirip kurabilir ve bir şekilde açabilirseniz tarama yapın ama en sağlıklısı format.

Değerli veya gerekli dosyalarınızı içeren bir disk ya da flash bellek takmayın bilgisayara.

Dosyalarınızı şifreleyen bir fidye virüsü bulaşmış bilgisayarınıza. Kaspersky ve AdwCleaner indirip kurabilir ve bir şekilde açabilirseniz tarama yapın ama en sağlıklısı format.

Değerli veya gerekli dosyalarınızı içeren bir disk ya da flash bellek takmayın bilgisayara.

AdwCleaner'in fidye virüsünü çözebileceğini sanmıyorum.

Hocam tüm çocukluk anılarım gitti ya o günden beri açmıyodum. denicem bakalım.

Hocam tüm çocukluk anılarım gitti ya o günden beri açmıyordum.

Bu konuya bakabilirsin. Senin bbzz uzantının çözümü olabiliyormuş.

1659884895149.png

Son düzenleme:
İndirdiğim .PNG'ler "bbzz" uzantısına dönüşüyor.
Combo cleaner adlı uygulamadan tarattım virüslerden biri trojan diğeri ise gen ile başlıyor. Ama silemedim çünkü uygulama Premium istiyor. Bu virüsleri bulup silebileceğim bir anti virüs programı var mı?

İndirdiğim .PNG'ler "bbzz" uzantısına dönüşüyor.
Combo cleaner adlı uygulamadan tarattım virüslerden biri trojan diğeri ise gen ile başlıyor. Ama silemedim çünkü uygulama Premium istiyor. Bu virüsleri bulup silebileceğim bir anti virüs programı var mı?
Kaspersky veya MBAM kullanın.

Malwarebytes ile taratın. Bir kaç günlük ücretsiz deneme var galiba 30 gündü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı