Pngtuber'lar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Anobis

Centipat
Katılım
11 Temmuz 2023
Mesajlar
1.199
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralar pek çok pngtuber türedi (yeniden) sizin de konu hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum ayrıca bende zaten eleştiri videosu hazırlamıştım.

1699697952131.png
 
Tek kelimeyle itici bir konsept. Gev gev gev ağızlarını eğerek konuşuyorlar aşırı cringe geliyor hele seslerini falan değiştirenleri var program vs yardımıyla onlar daha da çekilmez.

Bu arada YouTube TR'nin ele avuca sığmaz zıpır kanalının sahibi nasılsın?
 
Kamera olmamasından iyidir diye düşünüyorum. Eye candy gibi geliyor bana. 2D avatar kullanmak biraz zahmetli çünkü. Kendine has model tasarlayacaksın, Live2D'de rigleyeceksin vs. Elbette başkasına yaptırtabilirsin fakat pahalı.

Eğer 3D avatar olacaksa bir de fena olmayan bir bilgisayar lazım ki bu kamera programları da çok hafif değil. Oyun oynarken sıkıntı çıkarabiliyor bilgisayar sağlam değilse.

Bu yüzden konuştukça oynayan PNG avatar kullanmak çok daha basit, hafif ve dediğim gibi hiç yoktan iyidir. Stable Diffusion ile bir karakter oluşturup biraz Photoshop ile düzenledikten sonra güzel avatarlar çıkabiliyor ortaya.

Ben de bir süre hem 2D hem 3D hem de PNG kullandım avatar olarak şu anda PNG'yi kullanmaya devam ediyorum eğer yayın açacaksam fakat benim bilgisayarda kasmasa muhtemelen 3D kullanırdım. Duyguları çok daha iyi yansıtabiliyor çünkü.
 
Yabancılardan çalınmış bir içerik. Yabancılar yine eğlenceli oluyor VR gözlükle takla atanı bile gördüm ancak bizimkiler saçma sapan konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı