Pnömotoraks bekçiliğe engel mi?

RECKEİ

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Ben 2016 da bu Pnömotoraks geçirdim. Askere gidip geldiğim de tekrardan 2021 Mart'ta geçirdim. İlk geçirdiğimde sadece tüp taktılar 2.de ameliyat oldum. Şu an da tamamen iyileştim. 2'side sağ taraftan. Acaba bekçiliğe engel mi?

Polislik için internette doktora gidip muayene olmanız ve doktorun bir karar vermesi gerektiği yazıyor. Verdiği karara göre olup, olamayacağınız belli oluyor.

Pnömotoraks(Akciğerde Çökme) Güncel Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinin GÖĞÜS HASTALIKLARI ve GÖĞÜS CERRAHİSİ bölümünde yer alan maddeye göre ‘Komplikasyonsuz olarak iyileşmiş, anatomik veya fonksiyonel bozukluk yapmamış geçirilmiş pnömotoraks sağlam kabul edilir.’ şeklinde yer almaktadır.

Kısacası eğer tamamen iyileştiyseniz, hastalık artık tekrar etmiyorsa, polis-bekçi olabilirsiniz.

Polislik için internette doktora gidip muayene olmanız ve doktorun bir karar vermesi gerektiği yazıyor. Verdiği karara göre olup, olamayacağınız belli oluyor.

Pnömotoraks(Akciğerde Çökme) Güncel Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinin GÖĞÜS HASTALIKLARI ve GÖĞÜS CERRAHİSİ bölümünde yer alan maddeye göre ‘Komplikasyonsuz olarak iyileşmiş, anatomik veya fonksiyonel bozukluk yapmamış geçirilmiş pnömotoraks sağlam kabul edilir.' şeklinde yer almaktadır.

Kısacası eğer tamamen iyileştiyseniz, hastalık artık tekrar etmiyorsa, polis-bekçi olabilirsiniz.

Bu hastalık da kesin geçti cevabı veremiyoruz maalesef sönme oranı ameliyat olmayanlar da %20 olanlar da ise 5 ila 1 arası değişiyor o biraz sıkıntı çıkartacak herhalde.

Merhaba. Ben 2021 yılı da girip pnömotorakstan elendim. Pnömotoraks şu an engel mi yoksa değişiklik oldu mu?
Ve girdiyseniz sizin için sonuç ne oldu?

Tam olarak niye elediler pnömotoraks tekrar mı etmişti? Ben de gireceğim de, detaylı açıklama yaparsanız sevinirim.

Merhaba pnömotorakstan neden elediler bende pomem gireceğim tam detay verme şansınız var mı tekrar ettiği için mi elediler yada ameliyat mı oldunuz? Yönetmelikte Komplikasyonsuz olarak iyilesmis, anatomik veya fonksiyonel bozukluk yapmamis geçirilmis pnömotoraks saglam kabul edilir. bu şekil yazıyor neden elendiniz acaba?

Merhaba. Ben 2021 yılı da girip pnömotorakstan elendim. Pnömotoraks şu an engel mi yoksa değişiklik oldu mu?
Ve girdiyseniz sizin için sonuç ne oldu?
Tam olarak niye elediler pnömotoraks tekrar mı etmişti? Ben de gireceğim de, detaylı açıklama yaparsanız sevinirim.

Merhaba pnömotorakstan neden elediler bende pomem gireceğim tam detay verme şansınız var mı tekrar ettiği için mi elediler yada ameliyat mı oldunuz? Yönetmelikte Komplikasyonsuz olarak iyilesmis, anatomik veya fonksiyonel bozukluk yapmamis geçirilmis pnömotoraks saglam kabul edilir. bu şekil yazıyor neden elendiniz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı